Ładne parkingi, a gamonie i tak parkują na ulicy i przejazd utrudniają...
Najlepiej to zróbcie niepełnosprawnym wjazd prosto na cmentarz pod sam grób co to za przywileje rozumiem pod marketem ale pod cmentarzem żadnych kopert
Przejeżdżałem Spacerową dzisiaj o 16.00, miejsca parkingowe w większości są puste a kilka aut zaparkowanych jest na jezdni i utrudnia przejazd . Zakaz Parkowania jest tam konieczny.
trzeba wybudować parkingi takie duże by były wystarczające na 1 listopada, jak można tak pojmować rzeczywistość, skąd wziąć tyle terenu i pieniędzy by je wybudować a następnie by stały puste przez cały rok, to się głowie nie mieści że mogą być tak myślący ludzie w naszym mieście
Co fakt to fakt ze powinny byc na pierwszym parkingu a nie ostatnim ale uwazam ze jest ich wystarczajaco. Pewnie Pan Dziedzora ma karte zeby parkowac na kopartach i pewnie pomalowałby całe miasto na niebiesko ale w tym miescie nadal zyja ludzie ktorzy tez maja auta a karty nieposiadają i pewnie jest ich wiecej póki co
Myślę że to nie ilość kopert jest tu najważniejsza tylko bezmozgowie urzędników którzy decydowali o miejscu ich lokalizacji (może tak przy cmentarzu żydowskim) a gdy Pani Majczyna twierdzi że tym decydowali między innymi członkowie komisji bezpieczeństwa jak tak było to ja twierdzę że tojest komisja niebezpieczeństwa!!! A co do wypowiedź Witka to powiem że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i należy pamiętać że nieraz te punkty się zmieniają!
Przedewszystkim to jest za mało znaków zatrzymywania i postoju wzdłuż ulicy. Droga wąska, parking pusty a auta parkują wzdłuż ulicy.....
Jakie za mało? Wystarczająco zdecydowanie. Ulica bajka, progi niekoniecznie ale czemu nie - zawsze bezpieczniej. Jedyne czego brakuje to zakaz zatrzymywania się. Parkingi piękne zrobione a i tak cebula parkuje na jezdni...
Pozdrawiam "przyjaznych" hejterów i prezentując fragment mojego wystąpienia uprzejmie informuję, że posiadaczom kart parkingowych chodzi o usytuowanie miejsc dla tychże osób. Ponadto "zapodaję", że nie jestem posiadaczem karty parkingowej a temat zasygnalizowałem zgodnie z paragrafem 23 ustawy o samorządzie gminnym - "Tylko człowiek „nie mający kontaktu oka z mózgiem” mógł zaakceptować
rozwiązanie polegające na tym, że na trzech parkingach, tylko na jednym wyznaczono 3 miejsca dla osób niepełnosprawnych i to na najbardziej oddalonym od przejścia dla pieszych i wejść na cmentarze."
Pan Jarosław Bakowicz może by tam się udał i by zobaczył , że parking jest pełny, a wręcz kilkanaście aut wiecznie i tak stoi zaparkowane na jedym z pasów , wzdłuż parkanu cmentarza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!