metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~PT ~~PT (Gość)02.10.2017 14:42

Q PT najmniej zarabiamy w Polsce i nie tylko my https://businessinsider.com.pl/finanse/praca/ile-zarabia-prostytutka-raport-sedlakandsedlak/7hgv45k a chcemy mediatekę za 40 mln budować?

52

nowak ~nowak (Gość)02.10.2017 16:39

Nie chcemy Medioteki...a na pewno nie chcemy Mediateki za 40 milionów. Jak Prezydent wyda na to 4 miliony jak zrobili to w Oświęcimiu to jestem na tak. Proste jak drut.

61

gość ~gość (Gość)02.10.2017 13:51

Ja na początku byłem na "nie", ale zmieniłem zdanie. Dlaczego w Piotrkowie nie może być czegoś fajniejszego od zwykłego i przeciętnego? Fakt - dużo będzie to kosztowało, ale wszystko u nas zawsze było robione z kalkulatorem w ręku, oby jak najtaniej. Może raz trzeba "zaszaleć"? Chciałbym żeby się udało i Mediateka była wizytówką Piotrkowa.

59

sąsiad ~sąsiad (Gość)02.10.2017 17:01

Zdecydowane NIE dla mediateki.

52

Oko ~Oko (Gość)01.10.2017 21:14

Przeciwnikami budowy mediateki są osoby na utrzymaniu mieszkańców miasta, którym sfera kulturalna nie jest potrzebna, a ich życie towarzyskie kwitnie w bramie przy mamrocie

1125

Ja ~Ja (Gość)02.10.2017 08:03

Moim skromnym zdaniem... mediateka to niewątpliwie pomysł piękny, obiekt efektowny i na miarę wieku... tyle, że obok mamy walący się niedokończony szpital, sypiące kamienice nad Strawą, szpetne, pełne butelek i odchodów zarośla i gruzowiska. Mediateka to niewątpliwie obiekt piękny, tyle, że zanim wdzieje się frak, trzeba wpierw sprawdzić czy w szafie są lakierki, a nie tylko sandałki.... Dobry gospodarz najpierw dba o to co już posiada, a później zabiera się za nową budowę. W Piotrkowie będzie tak, że na placu pofrańciszkańskim stanie obiekt światowy, perełka kultury i sztuki, a podziwiać go będą zapuchnięte oczy żuli, walących wino z gwinta w okolicznych ruinach. Nie tędy droga gospodarze miasta. Wszystko musi mieć swój logiczny porządek i kolejność, w przeciwnym razie wychodzi kicz... nawet najlepszy frak nie pomoże, gdy na stopach sandałki. Nawet najpiękniejsza mediateka nie spełni swojej roli jeżeli jej na nią nie stać, a droga do jej drzwi prowadzić będzie przez rejony, gdzie można oberwać butelką lub wdepnąć w g...o.

286

97-300 97-300ranga02.10.2017 17:53

Ona i tak powstanie ,z waszą zgodą czy bez niej .

26

Jakie za i przeciw?! ~Jakie za i przeciw?! (Gość)02.10.2017 19:15

To ewidentna niegospodarność i musi zostać rozliczona po wyborach!

62

gość ~gość (Gość)02.10.2017 07:10

Budujcie i nie placzcie wreszcie coś powstanie w tym nudnym mieście budynek z dobrym wygladem i ładną okolicą :)

716

Zniesmaczony ~Zniesmaczony (Gość)02.10.2017 21:46

Dlaczego na rodzie przy Spacerowej jest drogowskaz do "Synagogi" ?????? Przecież w tym kierunku jest BIBLIOTEKA !!! Czyżby należało się powoli do tego przygotowywać co "kroi" nam prezydent ???????????

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat