Nadgorliwy grubas i szczerbata za to podejście do ludzi w czasie kontroli powinni wylecieć na zbity ryj,grubas już podobno kiedyś miał połamaną łapę i nic się nie nauczył jak widać
To wszystko jest dla dobra niepełnosprawnego. Tworzymy takie przepisy, aby nikt nie wykorzystywał bezprawnie funduszy przeznaczonych dla niepełnosprawnych. A tak na poważnie, informacje o rodzaju choroby są to dane osobowe chronione. Jeżeli chcemy ułatwiać ciężkie życie niepełnosprawnych, to nie twórzmy przepisów powodujących jeszcze większe utrudnianie im życia.
Kto rozkrada wpływy z biletów? Skoro wpływy są a nie ma nowych pojazdów, nocnych linii, częstotliwość kursowania jest żadna to znaczy, że ktoś te pieniądze kradnie.
Legitymacja osoby niepełnosprawnej np. w stopniu znacznym, wydana jest na podstawie orzeczenia. Nikt takiej legitymacji nie wystawia na słowo. Jest ona wystawiona z upoważnienia Prezydenta. Panie Stankowski nich Pan obejrzy sobie taką legitymację i zobaczy Pan, że jest tam napisane jak wół Stopień niepełnosprawności - ZNACZY. Myślę aby MZK i jego władze trochę się ogarnęły.Pozdrawiam
Zlikwidować MZK i obniżyć podatki dla ludzi. Będzie potrzeba, to wejdą prywatne firmy, które będą wpłacały do miasta podatki.
Chojniak tak obiecywał darmowe Mzk i co?
Do tej pory nic się w Piotrkowie nie zmieniło.
Do kontrolera: ja jestem zasłużony dawca krwi 1 st jeżdżę bez biletu i guzik mi zrobisz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!