Osobiście alkoholu nie pije ale też nie można zakazać tego innym ludziom. Każdy ma swój rozum i jak chce to pije jego sprawa. Nie kupi w sklepie po 22 to kupi przed 22 zapas albo pójdzie na metę i tyle
Popieram zdanie pani Głowackiej o wykopywaniu wódki spod ziemi. To znaczy, nakupić w dzień wódki i zakopać ją w ziemi, a jak jest pragnienie to idzie się w odpowiednie miejsce i wykopuje się ją, tą wódkę. Ale należy to robić bardzo dyskretnie z wiadomych względów.
Rządzącym przeszkadza, że ktoś nocą kupuje alkohol. A mnie najbardziej dokucza to , że rządzących jest coraz więcej i każdy z nich dokucza mi w życiu osobistym i zawodowym. Straszliwe monstrum biurokracji rozrosło się do granic absurdu i nie wiedząc czym by tu się zająć wynajduje tematy zastępcze. Państwo , które usiłuje narzucić swoje restrykcje w każdej dziedzinie życia jest po prostu państwem faszystowskim. Żyjemy w państwie faszystowskim i jesteśmy jego niewolnikami. Nie ma co się emocjonować durnymi zarządzeniami, dopóki naród się nie obudzi i nie usunie systemu kłamców, oszustów i złodziei.
Popytajcie znajomych i sąsiadów czy zagłosują na Chojniaka. Większość odpowie - NIE! Przegra wybory. Zobaczycie.
A ja będę głosować na Pana Chojniaka mi się podoba pod każdym względem mądrze myśli popieram zakaz
Na taki pomysł mógł wpaść tylko ktoś nietrzeźwo myślący.
Niech władze Piotrkowa jakże Trybunalskiego nie będą takie "wyrywne". A może by wzorem Radomska spytać o to ogół mieszkańców. Jeśli temat ten ma rozstrzygać piotrkowska Rada Miasta to już po ptokach. Będzie tak jak chce przywódca ,gdyż zdominowa przez niego rada grzecznie podniesie łapki. A radny nie zrzeszony zagłosuje w zależności ...od kierunku wiatru. Tyle w tym temacie. Mnie osobiście nocne sklepy nie przeszkadzają. Mnie przeszkadzają dziury na ulicach i b..el na Próchnika w związku z niedkończonym remontem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!