W taki upał jeśli jeszcze któryś pojazd bez klimatyzacji to katastrofa. A z klimatyzacją to jakie zużycie paliwa, energii. A ciągle się mówi o ekologii !
S 12 NATYCHMIAST !!! Może gdyby teraz jechała przez Sulejów grupa pojazdów SOP, to jakiś "wódz" może z okien limuzyny dostrzegłby to, co z cienia klimatyzowanych gabinetów Warszawki nie widać.
Nie było mnie przy zdarzeniu, ale ludzie bardzo często bagatelizuja pojazdy uprzywilejowane, albo zjedzie nie tam gdzie trzeba, albo za późno, albo zatrzyma się wystraszony bo gdzieś coś wyje, a samochód na sygnałach stoi za nim - dużo jeżdżę po naszym Kraju i często widzę takie sytuacje.
Takie coś powinni wprowadzić na egzaminie - znienacka auto uprzywilejowane za autem ezgaminujacym, albo zasada tworzenia korytarza życia, zawsze znajdzie się jakiś Janusz co by chciał nadrobić parę minut i pomyśli że to specjalnie dla niego te auta się rozjechaly, jak tego nie umieją, niech wogole nie wsiadaja za kółko. Tak jak wspomniałem na początku, nie było mnie na miejscu, nie widziałem, nie czepiam się w tym momecie kierowcy auta które miało kolizje.
A poza tym LUDZIE!!! droga na Sulejów to najbardziej uczeszczana droga Krajowa w Polsce, gdzie to S12? Powinno powstać jak najszybciej, petycję podpisuje dwiema rękami!!
Pozdrawiam wszystkich, życzę dużo ostrożności i rozwagi za kierownicą :)
Kierujcie sie objazdem na S-12,nie jedźcie na Sulejów !!!!!
No i znowu się zaczęło chwilą spokoju nie trwała za długo. A s12 w polu!!!
Jadąc na wschód lub zachód, omiń Sulejów. Jak?
Najblizsza przeprawa w Przedborzu albo w Tomaszowie. Zostają jeszcze Smardzewice po tamie..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!