metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pietrek Pietrekranga18.05.2019 16:25

a czy kontrolował nauczycieli którzy byli na zwolnieniu chorobowym w czasie trwania teroryzmu nauczycieli

176

loko ~loko (Gość)18.05.2019 17:11

Proponuje zacząć kontrolować osoby z terenów wiejskich, bo widzę dziwną zależność, że chorują jak są sianokosy, żniwa itp. prace polowe. Znam przypadki gdzie chłop na zwolnieniu jeździ zarobkowo kombajnem i to on nastu lat .

64

PreczKomuno ~PreczKomuno (Gość)18.05.2019 16:04

ludzie którzy liczą w przyszłosci na ZUS to albo urzędowe ustawczyki którzy beda miec po 4K emerytury albo leszcze, bo w tym kraju jak sam na boku nie zarobisz i nie odłożysz nie masz co liczyć na godne życie w starości, to samo NFZ, pseudo socjal ktory nie pomaga, operacje ktore sa na ostry dyzór bo istnieje np ryzyko utraty wzroku na stałe to oni ustalaja sobie terminy na 3 miechy do przodu i maja w nosie czy bedziesz widział czy nie. Precz z socjalizmem!!!!!

20

gość ~gość (Gość)18.05.2019 13:40

Na portalu społecznościowym, to mogę napisać wszystko i im g... do tego. Owszem, logiczne, że powinien byc w domu raczej nawet jak ma wypisane, że może chodzić ale portal akurat tu nic do tego nie ma. Ja mogę napisać, że pracuje w 5 firmach na czarno a w jednej na etacie i co urząd skarbowy mnie będzie szukał i wezwie? Niech wzywa. Akurat leżę, bo się zmeczylam.

51

gość ~gość (Gość)18.05.2019 13:36

Zus.Aż mnie cofa..

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat