Ta pracownia odkąd pamiętam była biologiczna - czyli od 2000. Chemia była na dole :)
Kiedyś nazywało się to "sala biologiczna". Patrząc na zdjęcia muszę przyznać, że zarówno ta w mojej podstawówce, jak i w liceum miały znacznie bogatsze wyposażenie. Projektory też miały (takie na taśmę na szpulach) i czasami rozdawano nam mikroskopy; tablicy interaktywnej tylko z oczywistych względów nie było.
Teraz ze zwykłego wyremontowania sali robi się sensację. Pokropek też był?!
Zważywszy, że XXI wiek trwa już ponad 14 lat, to faktycznie sensacja...
Popieranie Chomika jednak popłaca. A propos - czy w tej nowej supersali jest chomik? Bo u nas był... ;)
Ta pani jest tak bezczelna, że przed referendum w sprawie odwołania Chojniaka wysyłała do rodziców uczniów z klasy jej syna smsy o treści "Nie idź na referendum!"
i tak mało co się zmieniło zapyziały PRL i nauczyciele co poniektórzy z przyrostem ambicji jednak Pan Góral od PO wymiatał. BYł moim ulubionym nauczycielem i takich osób tam brakuje, a nie pokręcona Pani psycholog co mała zawsze głupkowate mongolskie teorie na temat młodzieży. Pozdrawiam też Panią od historii
W tym przypadku popieranie Chomika nie było potrzebne!
I z tego co wiem odbyło się to bez Jego udziału...
pozdrawiam was frustraci ....mama niezłą bekę jak sobie czytam przy kawie...nawiasem mówiąc potraficie obrzygać każdą inicjatywę więc czy warto się waszymi głosami przejmować ?
Jak nie masz życia osobistego, przyjaciół, to chociaż tu mażesz sobie poużywać.
Życie osobiste mam, przyjaciół też a używają sobie w komentarzach ludzie którzy sami niczego nie robią za to mają sporo do powiedzenia o pracy innych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!