metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
! ~! (Gość)28.01.2015 14:41

A dawniej to chemiczno-biologiczna, po "polskiemu".

44

Izolda ~Izolda (Gość)28.01.2015 15:20

Ta pracownia odkąd pamiętam była biologiczna - czyli od 2000. Chemia była na dole :)

41

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)28.01.2015 17:22

Kiedyś nazywało się to "sala biologiczna". Patrząc na zdjęcia muszę przyznać, że zarówno ta w mojej podstawówce, jak i w liceum miały znacznie bogatsze wyposażenie. Projektory też miały (takie na taśmę na szpulach) i czasami rozdawano nam mikroskopy; tablicy interaktywnej tylko z oczywistych względów nie było.
Teraz ze zwykłego wyremontowania sali robi się sensację. Pokropek też był?!

Cytuję:
Mogą zdobywać wiedzę na poziomie XXI wieku

Zważywszy, że XXI wiek trwa już ponad 14 lat, to faktycznie sensacja...

Cytuję:
mówi Lidia Łopusiewicz, dyrektor szkoły.

Popieranie Chomika jednak popłaca. A propos - czy w tej nowej supersali jest chomik? Bo u nas był... ;)

62

wiem ~wiem (Gość)28.01.2015 18:10

Cytuję:
mówi Lidia Łopusiewicz, dyrektor szkoły.

Ta pani jest tak bezczelna, że przed referendum w sprawie odwołania Chojniaka wysyłała do rodziców uczniów z klasy jej syna smsy o treści "Nie idź na referendum!"

103

Anna_ :) ~Anna_ :) (Gość)28.01.2015 21:30

i tak mało co się zmieniło zapyziały PRL i nauczyciele co poniektórzy z przyrostem ambicji jednak Pan Góral od PO wymiatał. BYł moim ulubionym nauczycielem i takich osób tam brakuje, a nie pokręcona Pani psycholog co mała zawsze głupkowate mongolskie teorie na temat młodzieży. Pozdrawiam też Panią od historii

32

aaa ~aaa (Gość)28.01.2015 21:43

już widze jak wszyscy Purgałowej słuchają na lekcjach :]

22

ja ~ja (Gość)28.01.2015 22:13

"Al-Bundy" napisał(a):

W tym przypadku popieranie Chomika nie było potrzebne!
I z tego co wiem odbyło się to bez Jego udziału...

11

szczery ~szczery (Gość)29.01.2015 09:13

pozdrawiam was frustraci ....mama niezłą bekę jak sobie czytam przy kawie...nawiasem mówiąc potraficie obrzygać każdą inicjatywę więc czy warto się waszymi głosami przejmować ?

42

asd ~asd (Gość)29.01.2015 10:35

Jak nie masz życia osobistego, przyjaciół, to chociaż tu mażesz sobie poużywać.

21

szczery ~szczery (Gość)29.01.2015 11:55

Życie osobiste mam, przyjaciół też a używają sobie w komentarzach ludzie którzy sami niczego nie robią za to mają sporo do powiedzenia o pracy innych.

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat