metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ss ~ss (Gość)07.04.2013 09:34

"97300" napisał(a):
[cytat="~~~`"]A dumna pani prezes TBS co na to?

Co ma piernik do wiatraka?Lokal ten jest w zasobach SM a nie TBS.[/cytat]
Nie kumasz o co kaman. Prezes TBS jako przedstawiciel spółki która wygrała przetarg na zarządzanie zasobami mieszkaniowymi gminy, ma obowiązek za gminę wskazać lokal socjalny dla tej rodziny.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)07.04.2013 08:48

"block" napisał(a):
Kostromska 74 i słynna rodzina K. Faktycznie tyle lat to samo, niemoc i niemoc, a my się nadal meczymy. Porażka!

Czyżby chodziło o rodzinę o znanym powszechnie nazwisku?
http://regiomoto.pl/portal/sites/regiomoto/files/imagecache/657x/images/regiomotopl/7/prawo_jazdy_01.jpg?mgf3nd
http://naszpiotrkow.blogspot.com

Komentarz był edytowany przez autora: 07.04.2013 08:48

00

block ~block (Gość)06.04.2013 22:11

Kostromska 74 i słynna rodzina K. Faktycznie tyle lat to samo, niemoc i niemoc, a my się nadal meczymy. Porażka!

00

~~~` ~~~~` (Gość)06.04.2013 21:39

A dumna pani prezes TBS co na to?

00

21 ~21 (Gość)06.04.2013 21:36

Bogate miast mamy jak takim osobnikom płaci za lokal, a Pani prezes TBS nic sobie z tego nie robi.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)06.04.2013 21:35

Bo to jest tak: jak przy kimś, kto nikomu nie wadzi znajdą skręta z marychy, to go zamykają, bo to przecież przestępca i zagraża społeczeństwu. Jak pijacka patologia zatruwa sąsiadom życie, to polskie "prawo" jest bezradne. Dziki kraj Tuskmenistan.

00

tutaj tutajranga06.04.2013 20:55

"sklave" napisał(a):
sklaveranga
4 godziny temu, 16:59
Śmieszne to jest kilkadziesiąt osób nie potrafi sobie poradzić z kilkoma menelami.
Mój sąsiad jak nie chciał ściszyć muzyki to mu w kolumny kamyczka wsadziłem a jak przychodzili do niego menele to nawet się do siebie nie odzywali tylko szybko wypili i czym prędzej wychodzili.
No ale ja mogę zawsze liczyć na sąsiadów a sąsiedzi na minie.

Sklave, a jakeś się do tych kolumn dostał?

00

PiO do roboty ~PiO do roboty (Gość)06.04.2013 17:57

Cytuję:
97-300 napisał: Dobre pytanie tylko nie wiem dlaczego stawiane Chojniakowi?Ten problem istnieje w EP i innych miastach od lat,trzeba to pytanie również postawić prezydentom,Wrońskiemu Sokalskiemu,Kelmowi,Artowiczowi,Kwapińskiemu,Podlewskiemu,Rżankowi,Polowi,Matusewiczowi sięgając dalej nawet I sekretarzom PZPR.Co oni wszyscy zrobili w tym temacie?A g...o,nic.

Czytaj uważnie:

Cytuję:
PiO do roboty napisał: Ta władza musi odejść i to szybko bo nie widać żadnej perspektywy, że ten ciągnący się od kilkunastu lat problem mieszkaniowy zostanie skutecznie rozwiązany.

00

sklave sklaveranga06.04.2013 16:59

Śmieszne to jest kilkadziesiąt osób nie potrafi sobie poradzić z kilkoma menelami.
Mój sąsiad jak nie chciał ściszyć muzyki to mu w kolumny kamyczka wsadziłem a jak przychodzili do niego menele to nawet się do siebie nie odzywali tylko szybko wypili i czym prędzej wychodzili.
No ale ja mogę zawsze liczyć na sąsiadów a sąsiedzi na minie.
http://sklave.manifo.com/

00

tutaj tutajranga06.04.2013 15:32

Może by tak podstępem zmusić menela, żeby opowiedział sen, jak to trzymał w dłoniach krwawiącą głowę Chojniaka? Zaraz wszczęto by śledztwo/dochodzenie i byłby spokój. Trzy wojtki na dzień dobry, żeby nie mataczył, że nie te głowę trzymał...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat