KUKIZ kupił sobie mieszkanie w Warszawie jednocześnie budując okazałą willę pod Opolem, KUKIZ POLSKĘ ZBAW, JAROSŁAW POLSKĘ ZBAW DLA KORYTA towarzyszy- http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/pawel-kukiz-mieszkanie-w-warszawie-kupi-za-25-000-zl_965272.html
Dlaczego nie było słowa o spotkaniu z Ks.Tadeusz Isakowicz-Zaleski oraz z Panem Sumlińskim, relacji również nie było z Marszu Żołnierzy wyklętych! Dlaczego? Redaktor naczelny Stachaczyk nie pozwolił?
Zawiedli i już na nich nie zagłosuję. Przybudówka Pisu i tyle miejsca a miało być inaczej
Jeżeli zarządzanie Polską ma wyglądać tak samo jak zarządzanie Piotrkowem przez K. Chojniak wspieranego przez Pana oraz SLD to ja dziękuję bardzo, poczekam na inną alternatywę.
Proszę puścić mojego posta o posłach formacji KUKIZ 15 - ponieważ jest to prawda którą można zweryfikować, w tym poście nie ma nic czego nie można oficjalnie ustalić- więc żądam jego publikacji!
Nic nie robią. Dużo mówią ale zawsze jak przychodzi czas aby cos zmienić to potulnie głosują jak PIS im każe. Kukiz nie raz pokazał ze PIS i oni to jedno i koryta sie trzyma.
mol = odnosząc się do opisanego zaćmienia informuję, że jestem stałym obserwatorem epiotrków i opisane informacje były publikowane co można sobie sprawdzić. Problem w tym , ludzie mają już dość takich zadymionych przypadków i nawet nie chce im się już komentować tego prostackiego bulgotu. W TAKIEJ GAZECIE JAK (W SIECI) DOSTANIESZ JESZCZE WIĘCEJ NIŻ PODAJE CI WYOBRAŹNIA. następnie jak wam trole nie pasuje epiotrków to załóżcie sobie porta-liki prywatne i tam publikujcie swoje wojenki, tak jak to zrobił niejaki Pan Bareła prowadzący prywatną wojenkę z Panem Chojniakiem. Kończąc już pisałem o tych żałosnych i chorych na nienawiść kukizowcach wielokrotnie, najlepszym przykładem skrajności tego kukizostwa jest, ten Pan z brodą którego spotkałem wraz z innymi na stadionie, a wyziewy jakie wydawał z siebie mdliły, mówiły wszystko o poziomie. Grupa frustratów i takich co nic nie unią ze swoim życiem zrobić za wszelką cenę chce się przypiąć do koryta-Amen!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!