Po minach uczestników widać ,że pan poseł ich ....porwał swoimi przemyśleniami
A co ma do zaproponowania wsi psl ? - partia ludowa jedynie z nazwy !
Kukiz "15, to jedno wielkie rozczarowanie. Prymitywny "patriotyzm" odnoszący się do najbardziej skundlonych wzorców międzywojennego dwudziestolecia, zero programu, zero pomysłu na przyszłość. Potrafilibyście cokolwiek zbudować - oczywiście, oprócz obozu karnego dla przeciwników waszej wizji historii Polski?
A szkoda, bo sam Paweł Kukiz to naprawdę niegłupi człowiek.
Na 5 fotce co to za postac w tej krawadce czy to ten z Kafaru nawiedzony?
Rozumiem, że zaraz w jedynym niezależnym, rzetelnym i opiniotwórczym mediumie w regionie "GieTe" znajdziemy wstrząsający, bezkompromisowy i nieidący na skróty wywiad z tym politykiem, który przeora naszą świadomość na zawsze i nic już jutro nie będzie takie, jak dzisiaj.
mol = odnosząc się do opisanego zaćmienia informuję, że jestem stałym obserwatorem epiotrków i opisane informacje były publikowane co można sobie sprawdzić. Problem w tym , ludzie mają już dość takich zadymionych przypadków i nawet nie chce im się już komentować tego prostackiego bulgotu. W TAKIEJ GAZECIE JAK (W SIECI) DOSTANIESZ JESZCZE WIĘCEJ NIŻ PODAJE CI WYOBRAŹNIA. następnie jak wam trole nie pasuje epiotrków to załóżcie sobie porta-liki prywatne i tam publikujcie swoje wojenki, tak jak to zrobił niejaki Pan Bareła prowadzący prywatną wojenkę z Panem Chojniakiem. Kończąc już pisałem o tych żałosnych i chorych na nienawiść kukizowcach wielokrotnie, najlepszym przykładem skrajności tego kukizostwa jest, ten Pan z brodą którego spotkałem wraz z innymi na stadionie, a wyziewy jakie wydawał z siebie mdliły, mówiły wszystko o poziomie. Grupa frustratów i takich co nic nie unią ze swoim życiem zrobić za wszelką cenę chce się przypiąć do koryta-Amen!
Nic nie robią. Dużo mówią ale zawsze jak przychodzi czas aby cos zmienić to potulnie głosują jak PIS im każe. Kukiz nie raz pokazał ze PIS i oni to jedno i koryta sie trzyma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!