metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jdr ~jdr (Gość)31.12.2022 16:29

Pusty śmiech mnie ogarnia jak słyszę, że Urząd Miasta dokonał odbioru inwestycji!! Tak samo dokonał odbioru remontu parku belzackiego. Alejki to jedno wielkie bagnisko, wszędzie pełno śmieci i pozostałości prawdopodobnie po robotnikach. Osoba z Urzędu dokonująca odbioru tych inwestycji powinna się zastanowić czy dobrze wykonuje swoją pracę. To samo tutaj na tym Słoneczku. Co to za tłumaczenie, że zimno, że kamienie zmarznięte. Zacznijcie wykonywać swoją pracę prawidłowo to pretensji nie będzie.
Może niech prezydent sam zacznie oglądać te "inwestycje"? Tak się powinno wydawać publiczne pieniądze?

120

anaras ~anaras (Gość)31.12.2022 19:52

I dobrze, jak mokre to śliskie jak ...

30

Ot co ~Ot co (Gość)31.12.2022 20:02

Po prostu kicha odwalona. Na Placu Zamkowym, miejsce dla inwalidów zamalowano 7 lat temu i nic nie złazi.

40

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)31.12.2022 23:54

Zapraszam na ul. Zalesicką w przyszłym roku- można obejrzeć tabliczki, że to teren budowy !

30

kundel🐕tusk🐕 ~kundel🐕tusk🐕 (Gość)01.01.2023 01:03

Ja wiedziałem, że to lipa.

20

go?ć_zenon ~go?ć_zenon (Gość)01.01.2023 18:34

obciazyc prywatna kieszen tego kto to odbierał?

50

Darko ~Darko (Gość)31.12.2022 17:14

A czy to coś niebieskiego zostało/zostanie posprzątane? Czy będzie się to warlać na około?

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat