Pięknie powiedział pan Maciej Hubka, że wiara i wiedza stanowią dwie nogi, a z tym się wiąże to, że wtedy człowiek nie jest utykającą, wierzącą kaleką, lecz idzie prosto drogą wytyczoną przez Chrystusa.
Nie rozumiem waszego hejtu. Sam nie jestem zagorzałym katolikiem i do kościoła nie chodzę ale przecież oni nikomu nie robią krzywdy. Nikogo do niczego nie namawiają nie agitują. Tylko się modlą. To o co wam chodzi ludzie???? Ogarnijcie się!!!!! Mogą iść marsze LGBT? To może iść grupa mężczyzn odmawiajaca różaniec!!! Nie chcesz nie idziesz. Chcesz wyprowadzać psa ze schroniska wyprowadzaj. I skończcie z tym ciemnogrodem to to nim od was zajeżdża....
Myślę, że dzięki udziałowi w tej imprezie, jej uczestnicy czują się lepsi. Od innych.
A moze Panowie wezcie pieski ze schroniska na spacer wiekszy pozytek z tego bedzie ..
Mam nadzieję że jakąś akcję dla dobra innych też wspomogą. Niedługo WOSP zapraszamy. Można zrobić coś dobrego dla innych.
Do onyxa a kościół to nie wyciąga ręki po pieniądze od wiernych?kościół jeszcze gorszy jest niż WOŚP.WOŚP pomaga a księża zabierają
A piniążka rzucili? Bez tego odkupienia nie będzie moi ludkowie.
Oto wielka tajemnica wiary: złoto, funty i dolary.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!