Spokojnie. Ten pan już po niedzieli zapomni o tym wypadku i o tej rodzinie. Szkoda że przez 3 tygodnie po wypadku siedziało to bezczynnie.
Opinia publiczna jest i będzie zainteresowana jakie konsekwencje poniesie Policja i Prokuratura za niepodawanie prawdziwych informacji dot. tego wypadku.
Ciekawi mnie bardzo czy sedzia M.W oda toge za polityczne wyroki zenada
Pani Wedrowska to jest ta pani co wyroki sądów ustala dla swojch ziobrystow?
Czaruje jak kobra, ale różańce go słuchają. Spadaj pan z polityki. Na zawsze i pod sąd.
Co wy jesteście tacy pewni, że pisiory przegrają? A jeśli wygrają, to was znajdą i podziękują za tą waszą pewność. He, he.
Gdzie zdjęcia z kofereci ???? A przepraszam to nie protest" strajk kobiet "Obłudnicy !!!!
Pani Dziennikarka Kamila Cieślik sprawozdaje, że pan Ziobro był uprzejmy powiedzieć coś takiego:
"- Zadaniowałem prokuratorów, aby rozważyli wszystkie okoliczności...."
Cudność tej wypowiedzi polega nie tylko na tym, że pan Ziobro apeluje do prokuratorów, by wzięli pod uwagę WSZYSTKIE okoliczności (bo na ogół prokuratorzy pana Ziobry biorą pod uwagę tylko te wybrane okoliczności, które sprzyjają PiS-owi).
Szczególnie wzruszyło mnie słowo ZADANIOWAŁEM.
Jakbym czytała sprawozdanie z narady Gminnego Kółka PZPR, na którym towarzysz sekretarz "zadaniuje" odpowiedzialnych towarzyszy, żeby tym razem nie zabrakło sznurka do snopowiązałek.
Zadaniować to doprawdy piękne słowo.
A bycie zadaniowanym to nareszcie to, o czym każdy prokurator pana Ziobry marzy.
Wraca z pracy do domu i (z rumieńcem na twarzy a la pan Ziobro) mówi dumnie do małżonki: - Jaki zaszczyt mnie spotkał! Zostałem przez towarzysza Ziobrę zadaniowany!
Na to małżonka : - Nie mów świństw przynajmniej przed obiadem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!