Karatecy rownież zdobyli niejedno Mistrzostwo Polski, ciekawe co Kapituła wymyśli w tym roku... Czy znów zapaśnik, piłka ręczna, czy może postawią na więcej osiągnieć... hmmm, zobaczymy jest jeszcze prawie tydzień ;-)
www.oyama.pl polecam ;-)
Może w tym roku będzie odwrotnie najpopularniejszy będzie zapaśnik, a najlepszy karateka?
Moja propozycja najpopularniejszy oraz najlepszy niech zostanie zapaśnik. Kto jak nie zapaśnicy w 2012 odnieśli sukcesy na arenie krajowej- piłkarzyki z ręcznej awansując do ekstraklasy czy piłkarki trzymające się na dnie tabeli, a może okręgówka w nogę.
Zgadzam się z xxx, niech najpopularniejszym i najlepszym zostanie zapaśnik, np. Grzybicki Radek bo kto jak kto ale chłopaczyna jednak coś wygrała, zdobyła, a nie jakiś wafel z okręgówki... jak wygra ten kalinowski to będzie wstyd i hańba...
Dla mnie najlepszym sportowcem jest DJ Ucho. Wystąpił na konkursie pucharu świata w skokach narciarskich, mistrzostwach polski w beach soccer, w siatkówce plażowej, a teraz wybiera się na konkurs pucharu świata w biegach narciarskich.
- wywiad ze DJ Ucho.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
z tego co mi wiadomo to jeszcze Szkodzinski w tym roku wygral Mistrzostwa Polski i ten no Melumov.moze oni?
Edgar Melumov poza tytułem Mistrza Polski seniorów zdobył także Młodzieżowe Mistrzostwo Polski
tym nie wiedzialem ze Młodzieżowego tez ma.szukałem w internecie i nazwisko ma Melkumov a nie Melumov
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!