Z takimi radnymi Piotrków będzie się zwijał, nie rozwijał.
Ci kupcy to jak z koziej d...y itd..... bardziej chcą robić karierę polityczną zwłaszcza jeden z nich.
Zadowoleni to oni by byli gdyby nikt nie pobierał od nich żadnych opłat i podatków. Jak się nie podoba ten sposób zarabiania na życie to niech go zmienią. Przymusu nie ma.
Oni to zawsze niezadowoleni i zawsze im mało.A przebitkę na gaciach mają 100%
Kiedy będą w końcu zakładać te bugajgery na światłach? Coś kawałek w radiu słyszałem
Ta od Hołowni mało wie. Po tym, jak ją zobaczyłem na WOŚP-ie wiem, że nie będzie większych zmian dobrych dla Piotrkowa, jeśli wybierzemy jej środowisko.
Sprawdzić trzeba gdzie i jakie podatki płacą ci kupcy .Większość sprzedających mieszka poza Piotrkowem.Bilety autobusowe też rozdawać mieszkańcom okolicznych miejscowości.Brawo Rada Miasta brawo p.Prezydencie rozdać wszystko po co miastu tyle pieniędzy.Niech okoliczne gminy się bogacą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!