Z roku na rok jest coraz gorzej, na HRABI już nie mogę patrzeć.
Telewizyjny wysyp kabaretów sprawia, że w scenicznym obcowaniu z nimi nie ma już żadnej niespodzianki. Numery są ograne i powielane, dowcip schodzi na coraz niższy poziom. Poniedzielski jest w tym gronie rodzynkiem, bo swoim humorystycznym przemyśleniom potrafi dodać inteligentną pointę czy refleksję, przyprawioną zwykle sporą dawką autoironii. Niestety, jeden Andrzej Poniedzielski to za mało. Reszta jest ubawem dla plebsu - rubasznym i prostackim. Przestałem chodzić na Trybunały 2 lata temu i nie zamierzam tam wracać.
Chciałem zabrać swoją lubą na to, ale jak zobaczyłem repertuar to zrezygnowałem
Poza tym takie ratowanie imprezy poprzez występ znanych z telewizora buziek w cenie "jedynie za stówkę" też może być porażką. Toż to Piotrków Trybunalski, więc trzeba się liczyć z lekką absencją na widowni.
Sikora i Januszkiewicz w duecie to wydarzenie sezonu, dwoje laureatów Opola na raz w Piotrkowie!!!
Tak narzekacie, a ja byłem dzisiaj na Bitwie Miast i kabarecie HRABI. Było SUPER! Kabaret K2 niesamowity. Bisy były i publiczność się dobrze bawiła. Nie krytykujcie tak czegoś na czym nie byliście.
PIK popieramy też byliśmy na bitwie, na Hrabi i na grand prix REWELACJA !!! i jeszcze bankiet ..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!