Wydaje mi się, że ktoś się walnął o jedno zero i chodzi o 5964 samochody ,bo w zeszłym roku w sierpniu miałem nr.EP88itd; a teraz widzę EP93000 coś mi tu nie gra?!
Czyli w 2019 zarejestrowano ok. 1144 pojazdy, nie licząc tych wyrejestrowanych, a nie 60 tys. Autor chyba nie pisał matury z matematyki.
To z tą rejestracją pojazdów to jest niezły przekręt .... Bo aby wyrejestrować pojazd muszę go sprzedać lub zezłomować na szrocie za jakieś 300 zł... Przecież powinienem mieć prawo wyrejestrowania pojazdu tzn .. Oddać urzędnikom to co do nich należy czyli tablice i dowód rejestracyjny a samocjód jest moją własnością i powinienem mieć możliwość ztobienia z nim co mi się podoba... Czyli rozebrania na części i sprzedania ich... Ale w Polsce tym nienormalnym kraju tak się nie da.. Trzeba samochód odprowadzić na złom a złomiarze trzepią kasę z odzyskanych części... To jest zupełnie nielogiczne... Pozdrawiam pomywaczka....
Miejsc, to jest trochę ale jak przyjeżdżają pracownicy i parkują,to znaleźć wolne graniczy z cudem.Firmy powinny mieć swoje parkingi dla pracowników.Świetne rozwiązanie problemu kolo ACTION.Już komenda nie parkuje całymi dniami.Albo abonament albo wypad!
Już nie ma jak jeździć po naszych wościach. Kto to widział żeby się Piotrków korkował.
Uważam, że to zasługa otwarcia Mediateki i wprowadzenia już prawie wszędzie płatnych miejsc parkingowych!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!