Zdjęcie bardzo mocno nie aktualne. Alfy nie ma już ładnych parę lat.
...Taktyka zakłada organizację na głównych ciągach komunikacyjnych, miejscach szczególnie niebezpiecznych i zagrożonych wysoką liczbą zdarzeń drogowych, zarówno statycznych punktów pomiarów prędkości z wykorzystaniem ręcznych mierników, jak i pomiarów prowadzonych dynamicznie przy wykorzystaniu pojazdów wyposażonych w wideorejestratory - informuje asp. Izabela Gajewska, oficer prasowy piotrkowskiej KMP...
WSZYSTKO OK, ale czy taka skomplikowana wypowiedź, dotrze pod niektóre "strzechy" Info dla niezorientowanych, strzecha to rodzaj pokrycia dachowego.
Plusy dodatnie: policjanci kontrolują kierowców zamiast szukać mnie.
Plusy ujemne: nie mogę wyjść z lasu i zagrać w EuroJackpot. A jest 200 000 złotych do wygrania.
Jak ten glina zaparkował już mandat 5 stów się należy. Wypełzli na drogi ratować budżet bo dziurawy a ilu dziś naciągną na kasę to głowa mała
Policjant pyta:
Czy zna pan powód zatrzymania?
Tak.
500+, 300+, 13 emerytura oraz ogólne utrzymanie państwa socjalnego.
Po mieście jeżdżą szaleńcy z niedozwoloną prędkością i przerobionymi tłumikami dla szpanerstwa .
Jakoś nie widać żeby ktoś chciał ich wyeliminować.
Policja zaś stoi z radarem na zakorkowanym odcinku Tuszyn - Piotrków Tryb. łapiąc okazje na wyrwanie kasy umęczonym kierowcom. Czyżby zaczęło brakować kasy dla nierobów?
Mam propozycję, niech policja zacznie kontrolować prędkość i stan techniczny tych ryczących złomów. Szczególnie po godzinie dwudziestej drugiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!