nie przesadzajcie, co to za śmieszne czynsze. Za 50 m2 - 205,00 złotych. I nie musisz tego mieszkania kupować, brać kredytu, remontować, bo wystarczy że pochodzisz do TBS i wszystko zrobią...
Popatrzcie jakie czynsze ludzie płaca w mieszkaniach spółdzielni, które kupili za własne ciężko zarobione pieniądze. I musza składać się na fundusz remontowy, termomodernizacyjne, i inne...
Ja za 49 metrów na dwie osoby place 680zl co ty gościu za głupoty wypisujesz dochodzą śmieci podgrzanie wody czynsz i się uzbiera tyle a zawsze mówili że socjal dla biedniejszych a teraz szukam mieszkania wlasnosciowego dzięki prezydencie już nie zagłosuje na ciebie
Nasz kochany prrrrezydent ma za mało pŕrr emii kwartalnej. Trzeba luki załatać. Jak nie nowa limuzyna jak był folder peugeo... to premie
Prosimy o większą podwyszke to nie będą celowo sprowadzać się do tatusia by dostać mieszkanie brawo panie chojniak
Nieudolność, rozrzutność, brak fachowości i wizjonerstwo .............. to kosztuje ......... Magistracie, mieszkańcy mają jeszcze dużo kasy i czekają na kolejny drenaż kieszeni ........... CO i CW już zdrożały, co następne ...... i tylko 60 % ustawowej zniżki za dzierżawę wieczysta ......... bo tu jest kasa, lecz tylko nierozsądni dokonają jednorazowej wpłaty .............
Najniższe zarobki w Polsce A jedne z najwyższych opłat komunalnych. Do tego wyludniajace się miasto bez perspektyw. Brawo wyznawcy św. Krzysztofa. Mam nadzieję że matka boska się tym zajmie w końcu ma powierzone miasto.
Czy TBS też będą dotyczyły te podwyżki?
W tym roku już mi dwa razy podwyższali.
Poczekajcie do października to się nie pozbieracie...podwyżka ciepłej wody i CO.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!