Czytając co niektóre komentarze robi mi się szkoda ludzi którzy piszą brednie nie mając pojęcia o zdarzeniu . Prawda jest taka nawierzchnia na rondach jest wyslizgana przeze auta i jest śliska jadąc nawet autem można spodziewać się niespodzianki najważniejsze trzymać odległość w tym przypadku był poprostu niefortunny upadek spowodowany przez śliska nawierzchnie a tak się składa że widziałem wszystko co się wtedy wydarzyło . A co do komentarza gościa pod nazwą ,,cymbals,, to określenie pasuje idealnie do tego komentarza który napisałeś bo określa to jaki jesteś ponieważ każdemu może zdarzyć się takie coś a dźwięk silnika niema nic do tego ????
To nie byli moji znajomi ale bardzo dziękuję za pomoc a zachowałem ostrożność tylko przednie koło mi w padło w poślizg i upadlem a motor złamał mi mogę i czekam na operację w szpitalu. Na rondzie była plama co mogło być przyczyną że nawet nie zdążyłem wystawić nogi. Pozdrawiam
Jakie miasto takie ronda żadne z nich nie nadaje się do użytku są zbyt małe i patrząc jak autobusy i TIR-y się kładą na każdym rondzie i mają problem ze zmieszczeniem się na nich
dobrze , że jechał w dzień bo w nocy mogło by być gorzej, szkoda jednak , że ilość decybeli nie idzie w parze z umiejętnością jazdy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!