W tym lesie miało nie być kontenerów na śmieci, bo nie miał kto za nie płacić. A POLACY to brudasy, mało że narobią śmieci, to zostawią i nie posprzątają.
powiedział bym, że te śmieci to worki tzw. letników. Ludzie ze wsi zazwyczaj podpisaną umowę posiadają z zakładem wywożącym śmieci, a letnicy nie. To tak jak z tymi bezpańskimi psami na poczatku lata - tez pewnie miejscowi....
przestan POmylony tusk ci poiwe ze nie wazne kto smieci wyrzucil tylko wazne ze ty nagrywales bez pozolenia!!!
Dlaczego wójt gminy Sulejów poradził sobie z tym problemem? Dlaczego tak dużo się mówi w telewizji o unijnych dotacjach na rozwój terenów rekreacyjnych? A jeżeli są one dostarczane to na co są wydawane przez gminę skoro nie stać nawet na postawienie kontenera ...
Skoro zbiornik podlega pod Urząd Marszałkowski to czy nasi Marszałkowie zdają sobie sprawę ze korzystają z tej wody, a z tego co jestem zorietowany to ta woda płynąc Luciążą, Pilicą i Wisłą wpływa do naszego morza i sama się chyba z bakteri nie oczyści. A ochrona środowiska nic sobie z tego nie robi a załamuje ręce tylko wtedy gdy następuje śnięcie ryb .
Ostatnio w naszej prasie ukazała się mapa z dojazdem do najlepszych łowisk w Polsce a także te łowiska. Chciałbym zaprosić szanownych Marszałków a także ludzi odpowiedzialnych za Zalew Cieszanowicki na wędkowanie,bo ja ostatnio przyciołem kilka dorodnych płoci a na koniec wędkowania papier toaletowy firmy Mola z dorodnym knutsenem.Smacznego!
Jestem ciekaw gdzie wywala śmieci ,ten Pan z barem szybkiej obsługi???
10.07.2014 nad zalewem stoi kontener. Smieci sprzatniete
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=722344647825235&set=a.202177629841942.50025.100001491198591&type=1&theater
Fajnie, że młodzi ludzie potrafili tak pozytywnie zadziałac :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!