Komentarze na uwagi kibiców w stylu :odezwał się marudzacy,nie podoba się to nie przychodz na mecz.To nie jest właściwe podejście do kibiców, chyba że klub chce grać bez widzów do czego ma oczywiście prawo.Ckiekawa będzie obecność na meczu .
Według mnie brakuje możliwości zakupu karnetu z bonifikatą np. 20-30 % dla tych, którzy nabyli karnet na ubiegły sezon. Wiem, rozumiem to nie wina klubu, że się skończył wcześniej.... ale to też nie wina kibiców.
Arogancja klubu do uwag kibiców będzie miała skutek taki,że oglądać mecze będą w swoim gronie .
A gdzie składy i bramki?.Na stronie klubu podano ceny biletów:normalny 15 zł, ulgowy 10 zł w tym dzieci od lat 5 ,młodzież szkolna i studenci,karnety 100 zł. W moim przypadku rodziny 2+2 to koszt 50 zł. Przesada z cenami,ja już podjąłem decyzję.
Oglądałem mecz na zobacz.tv. Nasz zespół prezentował się naprawdę ddobrze. Widać, że jest dobrze przygotowany. Powodzenia dziewczyny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!