Ta PO nauczylo, a pisiory kradna. Pisowskie nasienie, ci to krolowie zlidziei.
Piotrkowska policja -:) to chyba żart ,rok czasu czekam na odzyskanie pieniędzy że wskazaniem nr konta oszusta i jego bankiem i zero reakcji . Prędzej świnia na księżycu wyląduje jak oni złapią tych złodziej ,jedyne do czego się nadają to do biedronkowych złodziei i trzęsienia agrestu a i jeszcze próżniaczenia się na stacjach benzynowych i spasania swoich tłustych d..
Wybory samorządowe tuż, tuż a tu.........................taka cisza. Pewnie lokalna PO przygotowuje bilbordy. Tylko kogo teraz zaatakują???
Przypał na całego jeszcze z ładunkiem który robi huk i szybciej przyjezdzają służby mundurowe A ciekaw jestem jakiego ładunku wybuchowego użyli przecież nie dynamitu a wydaje mi się że do wysadzenia użyli plastik wybuchowy z nitrogrycelyną??
A pamiętacie, co zrobili z bankomatem w Chorwacji? ;)
https://mistrzowie.org/376387
Tam "za-", a u nas "roz-". Reszta identycznie. ;)
Muszę przyznać, że jestem zaskoczony. To chyba pierwsza akcja służb mundurowych opisywana w mediach, w której nie brał udziału prezydent Chojniak Krzysztof Andrzej, magister-inżynier elektryk, z zamiłowania pedagog.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!