metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga17.01.2011 11:22

A ludzie twierdzą, że tak zachowują się tylko pensjonariusze noclegowni, i że nie powinna ona znajdować się przy trzygwiazdkowym hotelu. Ja bym poszedł w drugą stronę. Przenieść hotel z dala od noclegowni jak tam takie rzeczy się dzieją. Przecież ktoś będzie szedł do noclegowni i może w łeb telewizorem dostać. Co za czasy. Teraz noclegownie są OK a w hotelach bydło.

00

Tartu Tarturanga17.01.2011 11:31

W/g policja nie powinna być w to zaangażowana - powinni dostać rachunek za zniszczenie i tyle.
Jakby nie było klient i powinien czuć się swobodnie

00

Pragmat ~Pragmat (Gość)17.01.2011 12:02

Przy takim programie tv - nic dziwnego, że wyrzuciła telewizor.

00

zen ~zen (Gość)17.01.2011 12:14

5 lat? Wszyscy zdrowi?

00

Aman Amanranga17.01.2011 12:58

"Pragmat" napisał(a):
Przy takim programie tv - nic dziwnego, że wyrzuciła telewizor.

Ciekawe jaki program ją tak zdenerwował. Może macie jakieś propozycje. Warto by się wystrzegać. A może telewizor się jej zepsuł i się wkurzyła bo nie mogła obejrzeć np. Mody na sukces.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)17.01.2011 13:46

"epiotrkow.pl" napisał(a):
Wyrzuciła telewizor z hotelu - grozi jej pięć lat

A ja pięć lat temu wyrzuciłem telewizor z domu - groziło mi skazanie na internet. I tak też się stało.

00

broda ~broda (Gość)17.01.2011 16:55

Cytuję:
Ponadto policjanci ujawnili w pomieszczeniu zerwany karnisz, stłuczony klosz lampy i wyrwane ze ściany gniazdo elektryczne. Pracownik hotelu wycenił powstałe szkody na kwotę 500 złotych.

Odliczając to wszystko, to było jakieś tanie pudło a nie telewizor.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)17.01.2011 16:59

"broda" napisał(a):
Odliczając to wszystko, to było jakieś tanie pudło a nie telewizor.

Radziecki "Rubin 714".
Kolorowy telewizor z kolorem fioletowym.
Wybuchający w co drugim mieszkaniu.
http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/43/04/74/1343047416

00

broda ~broda (Gość)17.01.2011 17:15

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Wybuchający w co drugim mieszkaniu.

To zależało od egzemplarza. U mnie funkcjonował ponad 20 lat - najpoważniejsza awaria, to spalony powielacz.
Ojciec zawsze twierdził, że lepszego telewizora od Rubina nie było (nie wspomnę o poborze prądu - to był w tamtych czasach największy minus).

Komentarz był edytowany przez autora: 17.01.2011 17:16

00

anigav ~anigav (Gość)17.01.2011 17:24

to proste kłócili sie miedzy soba o to Kto zaplaci za pobyt i jak na mezczyne przystalo pragnal stanac na wysokosci zadania w zwiazku z czym w chwili gdy kobieta zlapala telewzor on stanal w oknie lapiac sie karnisza uniemozliwiajac jej wyrzut a ze wagi byl slusznej wiec zerwal tlukac lampe dalej jako ze kabel tv zaplatal sie o stolik w momencie wyrzutu ni ma sily-polecialo i gniazdko :) wielkie mi halo

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat