A ludzie twierdzą, że tak zachowują się tylko pensjonariusze noclegowni, i że nie powinna ona znajdować się przy trzygwiazdkowym hotelu. Ja bym poszedł w drugą stronę. Przenieść hotel z dala od noclegowni jak tam takie rzeczy się dzieją. Przecież ktoś będzie szedł do noclegowni i może w łeb telewizorem dostać. Co za czasy. Teraz noclegownie są OK a w hotelach bydło.
W/g policja nie powinna być w to zaangażowana - powinni dostać rachunek za zniszczenie i tyle.
Jakby nie było klient i powinien czuć się swobodnie
Ciekawe jaki program ją tak zdenerwował. Może macie jakieś propozycje. Warto by się wystrzegać. A może telewizor się jej zepsuł i się wkurzyła bo nie mogła obejrzeć np. Mody na sukces.
A ja pięć lat temu wyrzuciłem telewizor z domu - groziło mi skazanie na internet. I tak też się stało.
Odliczając to wszystko, to było jakieś tanie pudło a nie telewizor.
Radziecki "Rubin 714".
Kolorowy telewizor z kolorem fioletowym.
Wybuchający w co drugim mieszkaniu.
http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/43/04/74/1343047416
To zależało od egzemplarza. U mnie funkcjonował ponad 20 lat - najpoważniejsza awaria, to spalony powielacz.
Ojciec zawsze twierdził, że lepszego telewizora od Rubina nie było (nie wspomnę o poborze prądu - to był w tamtych czasach największy minus).
to proste kłócili sie miedzy soba o to Kto zaplaci za pobyt i jak na mezczyne przystalo pragnal stanac na wysokosci zadania w zwiazku z czym w chwili gdy kobieta zlapala telewzor on stanal w oknie lapiac sie karnisza uniemozliwiajac jej wyrzut a ze wagi byl slusznej wiec zerwal tlukac lampe dalej jako ze kabel tv zaplatal sie o stolik w momencie wyrzutu ni ma sily-polecialo i gniazdko :) wielkie mi halo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!