metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
prawy ~prawy (Gość)19.04.2012 12:47

Jak mnie to denerwuje - koleś wyrwał krzaczka i jest afera. A jak ludzie z tamy w Smardzewicach robią skoki wody o metr i wybujają tym ikrę to nikt palcem nie kiwnie...

00

Aman Amanranga19.04.2012 13:03

"prawy" napisał(a):
Jak mnie to denerwuje - koleś wyrwał krzaczka i jest afera.

OK to pozwólmy wszystkim wyrywać krzaczki, niszczyć wiaty autobusowe, ławki itp. Wtedy wszyscy będą zadowoleni.

00

prawy ~prawy (Gość)19.04.2012 13:11

Kolego nie jest tak jak napisałeś. Chodzi mi o skalę problemu i adekwatny do tego rozgłos. Ktoś niszczy krzaczek - dostaje 500 zł. To jaki mandat powinno dać się ludziom z tamy za te cyrki (cykliczne) z wodą ?

00

lewy ~lewy (Gość)19.04.2012 13:22

Gdzie nie spojrzeć dziki kraj , a miało być tak dobrze , nie pochwalam takich zachowań , szybka i skuteczna reakcja , to jest to .

00

Aman Amanranga19.04.2012 13:23

"prawy" napisał(a):
A jak ludzie z tamy w Smardzewicach robią skoki wody o metr i wybujają tym ikrę to nikt palcem nie kiwnie...

Kolego, jeżeli ktoś na własne życzenie chce się zabić to nigdy go nie powstrzymać bo zawsze znajdzie na to sposób ale jeżeli ktoś celowo niszczy dobro "ogólne" na które idą przecież pieniądze z naszych podatków to mnie się już to nie podoba.

00

Mazi ~Mazi (Gość)19.04.2012 13:23

Bronmy ikry w Smardzewicach :D zeby policjanci mieli co lowic na emeryturze

00

prawy ~prawy (Gość)19.04.2012 13:40

Aman - i ja się zgadzam z tym co napisałeś. Ryby w wodach PZW to nasze wspólne dobro którego powinniśmy bronić. Niestety ludzie w gestii których leży ochrona tych ryb nic z tym nie robią - dlatego tak mnie to denerwuje.

00

qqqqqq ~qqqqqq (Gość)19.04.2012 15:39

Bardzo dobrze może grzywna nauczy czegoś tego kolesia

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.04.2012 19:29

"Aman" napisał(a):
Kolego, jeżeli ktoś na własne życzenie chce się zabić to nigdy go nie powstrzymać bo zawsze znajdzie na to sposób

Chyba coś źle zrozumiałeś - tu nie chodzi o skoki do wody.

00

hihi ~hihi (Gość)19.04.2012 21:40

a wyrwać mu nóżkę było i rzucić na ulicę...;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat