Takie szumne zdjęcie i artykuł, a oni dostali marne grosze, MARNE grosze, co roku mniejsze.
A ten co stoi pośrodku, buty mógł do zdjęcia wyczyścić.
To ci powiem, że na wodę tak łatwo się nie dostaniesz. Musisz być "namaszczony". Nabór do Policji nie ma z tym nic wspólnego. Wielu policjantów nabrano a "nie dla każdego psa kiełbasa", czy tam wakacje.
Trwa nabór do policji, na wodę również, chętnych brak. .... a może ktoś jest chętny na wakacje za pieniądze podatnika? Janek? Witek?
Szkoda, że nie wyróżniono tych, którzy ich zastępowali, gdy ci pełnili służbę na wodzie. ...Pięciu wyróżniało czterech, dobre
Czy mogę prosić o informacje czy zdali panowie testy sprawności fizycznej. Ubiegając się do pracy trzeba taki zdać w określonym czasie. Czy podczas służby trzeba zdawać takie testy ? Panowie martwię się o wasze serca. To trudna służba . Ja bym chciał aby ratujący mnie policjant jednak miał krzepę tez jestem słusznych rozmiarów.
Wyróżniono 5 policjantów a na zdjęciu aż 9!
Jeden z Nich już wiele żyć uratował na wodzie.Mowa o tym z bujną czupryną
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!