Codziennie jeżdżę ta drogą do pracy. Jestem kierowniczka w Biedronce i mam pod sobą ludzi
Normalnie się wzruszyłem. Remont 250 metrów drogi. Szacunek!!! Kraina mlekiem I miodem płynąca.
Widzę, że płyty chodnikowe nawet całe. Zamiast wyrzucać może dacie je na ul. Wojska Polskiego od Ronda Ofiar Rzezi na Wołyniu (a nawet ciut wcześniej) w stronę A1. Na tym odcinku płyty są połamane, każda tańczy w swoją stronę, a na niektórych fragmentach chodnika nie ma w ogóle, co przy deszczowej pogodzie nie jest fajne. Te płyty które są, pozarastały trawą a panowie którzy oczyszczali chodnik z tych chwastów, lekko mówiąc się do tego nie przyłożyli, no chyba że od razu mieli przykaz, żeby zrobić to na sztukę.
Mam nadzieję że nikt nie popłynie w projekcie z takim progiem zwalniającym jak ul spacerowa z rolniczą za takie coś powinien być kryminał.
Czy będzie zmiana kursu MZK-ki nr O /przystanek na ul. Partyzantów przy Kaplicy/? Jeśli tak to od kiedy? W artykule brak info.
Czy możecie podać ile drzew zostanie wyciętych podczas tego remontu?
Wszystko drożeje teraz żeby wykupić sobie miejsce na cmentarzu to chyba trzeba zapłacić nawet tysiąc złotych. Złodziejstwo w biały dzień!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!