A wykonawcę puścili z torbami. 87 tys. w plecy. Ja bym takiej umowy nie podpisał bo z pogoda bywa różnie.
To niedługo nikt nic nie będzie chciał remontować w PT chyba że będzie ziomkiem władz miasta lub lubi dopłacać ze swojej kieszeni do inwestycji :))) Oczywiście by żyło się lepiej :)))
Wygrany przetarg ma być ostatnią deską ratunku dla firmy wygrywającej a okazuje się gwoździem do trumny. Za kilka miesięcy przyjdzie czas na poprawki. Tak to jest jak podpisuje się umowę o wykonanie prac budowlanych nie na swoich warunkach a inwestora. Tacy mądrzy nich sobie sami robią. Lepiej nic nie zarobić, na zasiłku siedzieć, jak dużo stracić. Szopka Trybunalska 2015. Trzech Króli w Piotrkowie. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Niektórym "członkom" władz miasta status się polepszy,tylko patrzeć zmian samochodu.
[quote]Jakość wykonania nie jest zła[/quote]
Serio? Bo jak dla mnie jest tragiczna. Niedimalowane, niedorobione, nikt nie pomyślał, by zająć się gołębiami, które już zapaskudziły elewację. Nie wspominając o "cudownej" jakości bramie i jej nowych drzwiach, które zamykają się jedynie dlatego, że są krzywo osadzone, inaczej brakuje im paru cm między zamkiem a przeciwnym skrzydłem oraz o tym, że klatki schodowe wołają o pomstę do nieba, a brak porządnych drzwi do nich skutkuje wizytami różnych dziwnych typów, traktujących je jako noclegownię lub toaletę.
i bardzo dobrze. Startuje się do przetargu to trzeba przewidzieć pewne rzeczy a nie wszyscy tanio tanio aby wygrać. No to firma ma tanio. Hehehh śmiać mi się chce.
I tymi menelami co tam mieszkają.
W normalnym kraju - gdzie mamy taki klimat - podpisuje się aneks terminowy i jest OK. Era orderów i medali się skończyła. Pewnie jest po firmie . Robotnicy bez kasy na święta , ale elewacją może się pochwalić Sapińska i Chojniak. Startujcie dalej do takich przetargów, a Wy dalej ich wybierajcie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!