metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)13.05.2013 12:29

"gosc" napisał(a):
Od 5 do 11 piłem za interakcje z żalu, że się ten koszmar odbywa. Ale 12 wypiłem z radości, że się już skończył. Po 12 będę pił za każdym razem jak usłyszę Pana Gajdę w radiu jak będzie to wspominał

Od razu przyznaj się,że lubisz wypić ;-)
A swoją drogą to jeszcze takiego usprawiedliwienia alkoholizmu nie słyszałem...;->

00

myszka miki ~myszka miki (Gość)13.05.2013 13:33

belchatow wita

00

martens ~martens (Gość)13.05.2013 15:44

i wyszczała się do kasku i nastąpił koniec.

00

ares1 ~ares1 (Gość)13.05.2013 15:46

"P51" napisał(a):
A swoją drogą to jeszcze takiego usprawiedliwienia alkoholizmu nie słyszałem...;->

Bo to raz z żalu raz z radości :)))

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)13.05.2013 16:24

PIS w Piotrkowie jest jednak słaby jawne propagowanie picia alkoholu wysokoprocentowego za publiczne pieniądze na dodatek w siedzibie instytucji kulturalnej, a tu zero reakcji.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

wapniorz49 ~wapniorz49 (Gość)13.05.2013 17:30

To był wspaniały występ. Niosący ze sobą prawdziwe głęboko ukryte przesłanie o wspólczesnym człowieku żyjącym we współczesnym świecie. Nie jest to dla widza masowego ale dla inteligentnego gdyż ta sztuka wymaga przemyślenia i refleksji. Oby takich więcej. To były dobrze zainwestowane pieniądze, taka sztuka warta jest dużych pieniędzy. Czekam na więcej

00

wpis ~wpis (Gość)13.05.2013 18:12

"wapniorz49" napisał(a):
To był wspaniały występ. Niosący ze sobą prawdziwe głęboko ukryte przesłanie o wspólczesnym człowieku żyjącym we współczesnym świecie. Nie jest to dla widza masowego ale dla inteligentnego gdyż ta sztuka wymaga przemyślenia i refleksji. Oby takich więcej. To były dobrze zainwestowane pieniądze, taka sztuka warta jest dużych pieniędzy. Czekam na więcej

I tym wpisem spowodowałeś, że my wycofujemy swoje poparcie w sprawie, o którą walczysz w Sulejowie. Trudno kogoś takiego traktować poważnie. Powodzenia, ale na nas już nie licz.

00

wapniorz49 ~wapniorz49 (Gość)13.05.2013 18:50

My Solidarna Polska POWIATU PIOTRKOWSKIEGO, zdecydowanie sprzeciwiamy się tego rodzaju "sztuce". Zwłaszcza, że finansowana jest z pieniędzy podatnika. Bo czy golenie na scenie pach i nóg, formowanie z sukienki członka, sikanie do kasku ma coś wspólnego ze sztuką? PS wcześniejszy mój komentarz był sarkazmem, ironią.

00

YARO ~YARO (Gość)13.05.2013 21:51

"wpis" napisał(a):
I tym wpisem spowodowałeś, że my wycofujemy swoje poparcie w sprawie, o którą walczysz w Sulejowie. Trudno kogoś takiego traktować poważnie. Powodzenia, ale na nas już nie licz.

to już rozumiem! ten protest przed starostwem to był tylko performance!!!

00

YARO ~YARO (Gość)13.05.2013 21:54

"gosc" napisał(a):
Od 5 do 11 piłem za interakcje z żalu, że się ten koszmar odbywa. Ale 12 wypiłem z radości, że się już skończył. Po 12 będę pił za każdym razem jak usłyszę Pana Gajdę w radiu jak będzie to wspominał

a na czyj koszt piłeś? bo ci tamci z interakcji na koszt podatnika

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat