Witam.
Tak dla sprostowania bo pojawiło się tu wiele teorii.Może to powód braku zrozumienia czytanego tekstu,a może pojmowania świata tak sobie na opak z stąd takie też sytuacje jak na zdjęciach.Seicento jechało od Łodzi w kierunku Częstochowy krajową 1 ,pierwszeństwo wymusiła kierująca corsą(prawdopodobnie próbowała przejechać na drogą stronę drogi nr1 przez w sumie 4 pasy jezdni(dla tych co na opak rozumieją 2 w kierunku Częstochowy ,2 w kierunku Łodzi plus pasy awaryjne plus pas rozgraniczający !!!)na raz .Nie zatrzymała się nawet nie przyhamowała !!!Co myślała i o czym już się niestety nie dowiemy.Jak ktoś się dobrze przyjrzał zdjęciom to na pewno zauważył że na corsie jest szron zarówno na karoserii jak i na bocznych i tylnej szybie !!!Poza tym na tym nieszczęsnym "skrzyżowaniu" bariery energochłonne są praktycznie do samego i od samego wjazdu na drogę podporządkowaną!!!Wnioski nasuwają się same.Efekt śmierć młodej kobiety,wyrzuty sumienia rozbita głowa,pobijana klatka piersiowa uszkodzone kolano (z nim najgorzej)masa problemów i strat.Tak że macie państwo relacje z pierwszej ręki .Jestem kierowcą tego zielonego fiacika . A jeszcze jedno kierujący skodą uderzył w fiata wina jego w sumie taka że tam jechał.
PS.
jak dojeżdżacie do skrzyżowania zwolnijcie stańcie.Ja miałem szczęście i to wielkie ta kobieta niestety nie.Osobiście nikomu tego nie życzę.
Kolego "BRODA"masz racje tam pomyśleli bariery utrudniające widoczność wjeżdżającym na skrzyżowanie a również tym co do niego dojeżdżają drogą główną -po co tam one???A pyzatym po co tego typu skrzyżowania na tego typu drodze to jakieś nieporozumienie.
POZDRAWIAM.
"uczestnik" piszesz,że skoda w Twojego fiata uderzyła,podczas gdy w artykule jest napisane,ze w corsę.
Też jesteś niedzielnym kierowcą? Wina kierowcy skody jest taka, że nie zachował bezpiecznego odstępu. Prędkość pewnie też miał wyższą od dozwolonych w tym miejscu 100 km/h.
Niech policja coś robi z tą prędkością - bo rozumiem że o to 10 - 20 km/h się przekroczy na prostej drodze ale to co co niektórzy wyprawiają to już przechodzi ludzkie pojęcie !!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!