metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
miś ~miś (Gość)22.09.2010 14:19

No właśnie o to mi chodzi. Nasz szpital wojewódzki jest raczej zagrożeniem niż ratunkiem.

00

NV7M ~NV7M (Gość)22.09.2010 14:22

"Mis" napisał(a):
No ale nasi "specjaliści" (szczególnie dwie gwiazdy z chirurgii które wyrzucano z wielu szpitali ale u nas znalazły azyl) nie potrafiliby się zająć tak dużym dzieckiem.

Uchyl rąbka tajemnicy żebyśmy wiedzieli kogo omijać...

00

R M ~R M (Gość)22.09.2010 21:18

piszecie prawde ale nie do konca poniewaz nie znacie procedur i paragrafów jakie nalezy stosowac podczas ratowania ludzkiego zycia pozniej prokurator zapyta jakie sa procedury a co ratownik medyczny zrobił a co powinien zrobic poczytajcie na NFZ a pozniej pogadamy

00

miś ~miś (Gość)23.09.2010 09:43

A może przeczytaj ze zrozumieniem. My tu zaznaczamy "bladość" piotrkowskich szpitali. Placówki które kompletnie się nie rozwijają. Konkretnego leczenia trzeba szukać poza Piotrkowem.
Co do tych pań. Wolałbym nie rzucać nazwiskami. Ale gwiazdy konkretne:)

00

Miś ~Miś (Gość)23.09.2010 10:09

I jeszcze jedno. Nie mam nic do ratowników. Osobiście wolałbym, że do mnie ratownicy przyjechali niż lekarze.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga23.09.2010 20:01

"mis" napisał(a):
Co do tych pań. Wolałbym nie rzucać nazwiskami. Ale gwiazdy konkretne:)

Możesz rzucić imieniem i pierwszą literą nazwiska.

00

ktos ~ktos (Gość)27.09.2010 19:15

on jest właśnie po operacji i powrót do zdrowia będzie ciężki

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat