metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wigry5 ~Wigry5 (Gość)29.10.2024 21:06

Zarządca nie będzie odpowiadał za nic i nie będzie wypłacał żadnego odszkodowania poniewaz to są ścieżki rowerowe a nie ścieżki dla hulajnogistow. Sprawa jest prosta i oczywista.

03

Dmuchać ~Dmuchać (Gość)29.10.2024 18:01

Jaki był stan trzeźwości?

43

Miauuüuuü ~Miauuüuuü (Gość)29.10.2024 21:20

Podobno ta kostka to tylko przykrywka. Chodzą słuchy że hulajnogista wjechał w psiego zastygniętego balasa, który nie został sprzątnięty przez właściciela psa.

31

a ja ~a ja (Gość)29.10.2024 21:48

Zapraszam na spacer chodnikiem ( bo ścieżki rowerowej nie ma ) po ul.Wojska Polskiego za Rondem Ofiar Wołynia w stronę Dino , tu i bez hulajnogi można zahaczyć o wystające płyty chodnikowe .

40

go?ć_kinia ~go?ć_kinia (Gość)29.10.2024 18:11

Mi nie ma kto napompować koła bo podobno mam trudne dojście

41

piciu_M3 ~piciu_M3 (Gość)29.10.2024 22:22

Ale urwał... Sprzęt porządny, szybki. Na taki to już trzeba ubierać się jak na motocykl.

90

gajowy M. ~gajowy M. (Gość)29.10.2024 23:40

Jak się jeździ to się patrzy pod koła. Jak się nie umie jeździć to się nie jeździ.

74

abcde ~abcde (Gość)29.10.2024 22:06

Ten co decyduje, że ścieżki rowerowe są robione z kostki a nie z asfaltu nie ma zielonego pojęcia, albo ...... Poszkodowany powinien domagać się od decydenta solidnego odszkodowania z powództwa cywilnego. Mam nadzieję, że to spowoduje zakończenie budowy ścieżek rowerowych z kostki. Należałoby się też przyjrzeć, dlaczego tak się działo, że ścieżki były budowane z kostki a nie z asfaltu. To pole do popisu dla radnych, aby sprawdzić przetargi.

62

Kostka????? ~Kostka????? (Gość)30.10.2024 06:44

"Zabawka" z dwoma silnikami o mocy 1,5 KW a szczytowej ok 3,0 KW. Otóż ta "zabawka" potrafi rozbujać się bez problemu do 70 km/h a może i więcej. Panowie policjanci to sprawdzili???

91

romek ~romek (Gość)29.10.2024 22:34

Kwestia pierwsza: Kto dopuścił te hulajnogi do jazdy w przestrzeni publicznej? Czy te hulajnogi mają jakiekolwiek atesty? Czy na poruszanie się tymi hulajnogami trzeba mieć uprawnienia, jeśli tak to jakie. Kwestia druga: W związku z tym zdarzeniem rozczulamy się nad stanem nawierzchni ścieżki rowerowej, no to bardzo dobrze. Analogicznie odpowiednie służby miejskie (zarządcy) powinni także skrupulatnie zrobić okresowy przegląd ulic, chodników i parkingów, aby takie zdarzenia nie występowały. Bo teraz to jest już tylko płacz nad rozlanym mlekiem.

111

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat