żaden klasyk nie ma żółtych blach do tego klepano to pół wieku i ponad 20mln egzemplarzy , obecnie tak jest z munstangiem prawie na kazdym rogu jak focus tzw alla sportowe auta dla biedoty 5 letnie mustangi po 40tys zł hehehehee no prosze to musi byc fura jak bmwe e36 w lpg ahhahha
wiem że to inny temat, ale między Srockiem a Piotrkowem odkąd postawili te 5 nowych sygnalizacji, jest dużo niebezpieczniej i doszło do większej ilości groźnych wypadków w krótkim czasie niż gdy ich nie było. Rozumiem że one były potrzebne by ludzie mogli dołączyć się do ruchu. Stwierdzam tylko fakt, że tak własnie jest, tyle razy ile ta droga była zablokowana przez ostatnie pół roku, wcześniej przez cały rok tak nie była. GDDKiA argumentowała o poprawienie bezpieczeństwa, a jest tylko gorzej, i póki A1 będzie w remoncie to się nie zmieni, lub może nawet wcale bo autostrada ponoć ma być płatna.
Ruch na DK 91 to lekka delikatnie mówiąc przesada tir za tirem ,do tego jeszcze osobówki które nic sobie nie robią z ograniczeń prędkości , zwłaszcza przy wjeździe do Rozprzy od strony Kamieńska
Prędkość, jazda na zderzaku i fejsbuki czy ja więcej szkód niż alkohol.
Pamiętajcie, jak chcecie, żeby policja szybko przyjechała do wypadku, kłótni rodzinnej, włamania
czy rozboju to powiedzcie, że tęczową flagę wywiesili. Dziś do pomnika 7 oficerów od razu przysłali i 2 techników kryminalnych.
Ludu mój ludu szkoda garbuska nie jest taki ładny jak ten z lochynska jurek ale też garbusek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!