Tym razem EP uderzyło w tył EPI. Kobieta przyhamowała żeby przepuścić pieszego. Ramol najechał na tył hondy bo widocznie cierpi już na pomroczność jasną. Gdyby nie przyhamowała to on rozjechałby pieszego na przejściu. Do zdarzenia doszło nie na wysokości BIEDRONKI a na skrzyżowaniu Piłsudskiego z Dzielną na północnej jezdni. Obydwa samochody jechały od strony wiaduktu w kierunku Armii Krajowej. Byłem i widziałem.
I kolejna kolizja spowodowana przez człowieka +60. Czy nie czas najwyższy zmienić przepisy odnośnie psychotestów na zdolność jazdy.
Śmiać mi się chce jak przed tym zwężeniem pod wiaduktem wszyscy stoją na jednym środkowym pasie zamiast wykorzystać dwa pozostałe i jechać na suwak.
co się stało na rondzie ulic Rolniczej ,Karolinowska ,bo ogrodzenie ostro uszkodzone
a dziś ok 10 jeden taki czerwony samochód nauki jazdy (z kursantem w środku) na świętokrzyskich numerach przejechal sobie na kostromskiej blisko lidla spokojne na zielonym świetle przy idacych pieszych...
Coś bardzo dużo kolizji w EP i regionie ,co się dzieje? Stop komunie !
Jedzie jeden samochód i zatrzymuje się przed przejściem czeka aż piesza dojdzie do przejścia to powinien być mandat dla kierowcy
Kolejny dowód na to, że tacy ludzie, jak ten dziadek prawa jazdy nie powinni mieć i nie powinni prowadzić samochodu. Jemu nic się nie stało, a młoda dziewczyna ucierpiała.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!