Kto w ogole projektuje te węzły? Z 12/91 nie wjedziesz na Katowice ani od Katowic na 12/91 (od Piotrkowa) to samo z S8 i A1. Ani z Łodzi na Warszawę się nie pojedzie ani na odwrót. Dopiero na węźle na Bełchatów.
To jest winą GDDiA oni to zrobili i do nich miejcie żale a nie do ciężarówek zrobili objazd na Sieradz i tędy wszyscy jeżdżą za to co zrobili powinni głowy polecieć mądre głowy
Boże z kad był kierowca tiry z ulic zlikwidować na pola dziadostwo jadą jak glupki
To wina drogowców bo która droga spełnia wymogi dla TIR-a pas 2.5 metra to za mało by ciężarówka się mieściła na swoim pasie a tu droga wąska z lat 60-tych wiec nie ma się czemu dziwić. Mimo ,że unijny standard budowy jezdni to 6 metrów w oba kierunki to mimo to nadal buduje się wąskie jezdnie wiedząc ,ze auta jak i inne maszyny są coraz większe i potrzebują miejsca
Ci którzy narzekają na TIRY nie mają pojęcia jak ta praca wyglada,to niech zachowają to dla siebie.
przecież knypy z tirów jadą przez Srock żeby żeby viatolu nie płacić.
A Ja myślę, że winę ponosi Mieszkańcy Sulejowa którzy nie zgodzili się na obwodnicę. Jeżeli obwodnica powstała by to tirom nie opłacało się jeździć przez srock. Takie jest moje zdanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!