Starszy pan faktycznie mógł być bardziej ostrożny ale to wstyd tak pogardliwie wypowiadać się o starszym człowieku.Statystyki dowodzą że najwięcej wypadków i to śmiertelnych spowodowanych jest przez młodych kierowców którzy jeżdżą pewni siebie z dozą rutyny albo szczeniackiej głupoty szanując w swoich "super maszynach".Tiry na drogach też powodują mnóstwo wypadków bo przemęczeni kierowcy zasypiają za kierownicą.Troche pokory przydałoby się bo kiedyś też będziemy starzy a przyzwyczajeni do nierozstawania się z kierownicą też będziemy jeździć tak długo jak się da.
Stałem w korku i patrzyłem jak policjanci przyjechali. Jak to jest że kiedyś do wypadku przyjeżdżało 2 policjantów i robili wszystko, a wczoraj przyjechało 4 policjantów w białych czapkach i robiło tylko 2 policjantów ? A 2 policjantów bez przeszkolenia RD ?!
Matiz i wszystko w temacie
Jaki kierowca takie auto
Mam nadzieję ze juz nigdy nie usiądzie za kierownicą
Szkoda starszego Pana. Sam pracuje na dużym aucie i mam robione badania i psychotesty co pięć lat
Ciężko rozstać się z kierownicą ale myślę że ten Pan miałby problem z psychotestami i badaniami problem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!