No nie wiem czy byś ją zauważył. Przeczytaj poniższe komentarze. Jak inni kierowcy którzy tamtędy jechali to wszystko opisują.
Dawid zmarł dziś w nocy (tym razem to informacja potwierdzona przez rodzinę).
Zastanówcie sie wszyscy co piszecie ta rodzina przechodzi straszny ból po stracie Dawida.
Nie wyobrażalny bol bo nie ma gorszej rzeczy jak rodzice chowają swoje dziecko. Nie mozna teraz oceniać go na podstawie jak inni jeżdżą to nie znaczy ze on tez tak jeździł a teraz to nic zwróci mu zycia a takie komentarze ze moze jechal za szybko uważam za zbędne i mogą tylko sprawić kolejny ból rodzicom. Szkoda tylko ze ten pan ktory teraz wprowadził ta naczepe na posesję nie zrobil tego wczesniej.musiało dojść do tragedi by ja zaparkował tam gdzie zrobic to powinien od razu.
Mozna tu duzo pisać i nie oceniam nikogo widocznie taki los. .przeznaczenia sie nie oszuka jednak mozna miec wplyw na swój los .Może ktoś wie z ktorej Gazomi ten chlopak?.Człowiek po to ma rozum by mysleć .Czesto spotykam sie ze stojacymi tirami czy to na wsi czy poza miastem są one jak widmo ,ostatnio jadąc od Wlborza trasa wydawalo sie ,ze jest spora mgla kiedy w ostatniej chili dostrzeglem wolno jadącego okazało sie jak mocno się dymi z jego opony a dym zasnuwał cala trase za nim ,to bylo realne zagrżenie dlaa każdego pojazdu nadjeżdżajacego z tyłu
Tydzień temu jechałem tamtędy z całą rodziną w tym z dwójką małych dzieci 50 kmh lub nawet wolniej i w ostatniej chwili zobaczyłem tego tira stojącego na ulicy bez oznakowania. Ledwo co wyhamowałem. Uważam, że to lekkomyślność właściciela tira. Wiedział, że zostawia auto na drodze w mało oświetlonym miejscu. Powinien go oznakować. Drugi taki tir stoi na drodze w Goleszach ale w miejscu oświetlonym i bardziej oznakowany. Szkoda młodego chłopaka. Tym bardziej, że kierowca miał gdzie tego tira parkować tylko mu się nie chciało wjechać na posesję. Droga to nie parking!!! Według mnie powinni mu jaja urwać. Jadąc wtedy pomyślałem, że ciekawe dlaczego nikt jeszcze w niego nie wjechał.
kazdy potrafi sie wypowiadac gdy nie dotyczy to bliskiej mu osoby.. Postawcie sie w sytuacji gdyby ktos to od was z rodziny jechal.... czy tez byscie pisali ze jechal 100km/h, ze dlubal w nosie czy tez moze cos innego robil w tym momencie, czy byloby Wam milo czytac czy moze jednak sprawailo Wam to bol i przykrosc...a moze byscie sie cieszyli ze inni ludzie tak zle mysla o Waszych bliskich...niech kazdy jezdzi tak jak mu wygodnie, kazdy ma swoj rozum..a wlasciciel tira moze nauczy sie parkowac tam gdzie powinien to robic....troche za pozno, ale zycia sie juz nie wroci:(
a w GASKACH TIR stoi prawie na samym zakręcie, tez kiedyś nieoznakowany ,teraz trochę bardziej widoczny
czy ktoś wcześniej przejeżdżający zwrócił właścicielowi naczepy uwagę ,na pewno nie ,dlaczego?
Mógł tam stać bo nie ma tam zakazu żadnego !!!!!!!
Wcale nie jechał szybko. Policja to potwierdziła.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!