metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)14.07.2018 14:45

Nadeszła pora, aby postawić tam fotoradar. Znaki, przebudowy - nic nie dadzą. Na radar każdy EP i EPI zwolni, i przy okazji się rozejrzy.

122

Piotrkowianin Piotrkowianinranga13.07.2018 20:05

Cytuję:
Kierowca mitsubishi, wyjeżdżając z ulicy Moryca w kierunku Mazowieckiej, nie ustąpił pierwszeństwa przejazdu kierowcy opla astra, który jechał od Rozprzy w kierunku Piotrkowa.

Uszkodzenia samochodów wskazują na inny przebieg wypadku. Gdyby było tak, jak piszecie, to opel uderzyłby w lewy bok mitsubishi.

110

ja ~ja (Gość)13.07.2018 21:53

Zbudować rondo i po problemie. A zaorać to można mózg użytkownika ~yato

68

sgsfgf ~sgsfgf (Gość)14.07.2018 22:35

Skoro ścięcie drzew nic nie dało to jak dla mnie powód jest jeden... Ludzie to debile....

191

badyl ~badyl (Gość)15.07.2018 11:18

Ja widzę jak piotrkowianie jeżdżą- takiego chamstwa i sobiepaństwa nie widziałem nigdzie.Przede wszystkim należy zlikwidować WORD-egzaminy w Łodzi.

84

znafca ~znafca (Gość)16.07.2018 08:37

Postawili znak STOP a za każdym razem gdy tam jadę nie widzę aby ktoś się zatrzymywał - po prostu wyjeżdżają i wymuszają.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat