a pamiętacie film z Romanem Wilhelmi, co tam robili z niektórymi kierowcami ciężarówek?
Jasne! Najlepiej zabić ze dwie osoby.
Ludzie ja często się woże moim Golfikiem w tedeiku i jedno wam powiem: Kierowcy tirów to jeden wielki dramat! Nie zważają na nic i na nikogo. Znaki i swiatła dla nich nie istnieją - bo im nic nie grozi - chyba że tak jak tu zderzą się z 2 tirem! A juz najgorsi sa ruscy i litwini
Gdyby nie Ci kierowcy ciężarówek którzy mieszkają w kabinach i rodzinę widzą na weekend jak dobrze pójdzie to nie mielibyście co jeść w co się ubrać itd !!!!! Ciekawi mnie czy Ci którzy tak krytykują jazdę kierowców TIRów sami jeżdżą przepisowo i bez błędnie. ???!!!
a po co ten drugi jechał "na zderzaku" poprzedzajacego go tira? tez jest sam sobie winien mistrz kierownicy
nie rozśmieszaj mnie najgłupszy argument tirowcow jaki słyszałem, chyba ty byś nie miał co jeść ze swoja rodzinka skoro tak żyjecie, ja bym sobie jakoś poradził!!!
no"tee" na pewno byś sobie poradził bo zostało by Ci chodzenie do lasu na polowanie !!!
ogarnij się człowieku i miej trochę szacunku dla innych ludzi i ich pracy!!!!!
Ten koles co wjechał na czołówkę zrobił to specjalnie bo podłożył bombę wcześniej i w tym samym monecie co wjechał na czołówkę miała wybuchnąć bomba ale właściciel auta pod które była podłożona bomba sie skapnął i saperzy rozbroili na czas bombę w PL coraz wiecej psycholi mamy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!