Co do piersi natomiast to Szanowna Redakcja usunęła owe zdjęcie po moim komentarzu :D
Mam zapisane jeszcze na pulpicie, bo aż powiększyć musiałem fotkę z niedowierzania jaki to profesjonalista owe zdjęcie wstawiał ;)
Dajcie znac co z tą pania.bylem tam zaraz po wypadku.okrywalem ja kocem.rękę straciła jednak.współczuć tylko.a żyje rozumiem .pozdrawiam i zdrowi życzę
Gdzie ta pierś i co to znaczy wystrzelić z pracy?z procy to wiem
Wydaje mi się że brak uwagi, rozproszenie czymś innym... Przeważnie już co drugi kierowca pisze lub czyta wiadomości w telefonie w czasie jazdy... Wiem co mowię bo widzę to na codzień...
Szanowna redakcja to może by tak zasłoniła pierś tej Pani na zdjęciu nr 3 ?
Brawo Wy! Co do ewentualnego nie zapięcia pasów to mogło to być również przyczyną zgonu na miejscu w przypadku wystrzelenia jak z pracy i trafienia prosto na to drzewo. Pasów tylko imbecyle nie zapinają (pomijając osoby, które nie mogą ze względów zdrowotnych jeździć w pasach i kobiety w zaawansowanej ciąży). Co do samej poszkodowanej to życzę powrotu do zdrowia!
Dobrze ze była straż bo jak zwykle ratowników medycznych nie bylo na miejscu wypadku a dzielni strażacy zabezpieczyli panią,odpowiednio zalekowali,zabezpieczyli i szybko przetransportowali do szpitala.Proponuje odznaczyć strażaków oraz nagrodzić finansowo😊
A to wszystko dzięki kilku krzywym krzakom trzymanym przy drodze w niewiadomym celu. A tak wpadła by w pole i 20 metrach utknęła w zaoranej ziemi. Miejsce drzew jest w lesie a nie przy drodze!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!