To oboje jechali w tym samym kierunku? (od strony Rozprzy - w kierunku Piotrkowa)
szkoda dziecka widziałem jak helikopterem zostało przetransportowane i w cięnżkim stanie jest ale jakim cudem nie załuwarzył jej poślizg
Dziecko jest w cienszkim stanie widziałem jak zabierali jom helikopterem szkoda i niech wyzdrawia szybko ale niewiem jak nie mukł zobaczyć dziecka ten gosciu .
Naprawde szkoda dziewczyny.Ale normalnie wieś z takim słownictwem i pisownią to trzeba chyba się do przedszkola wrócić a potem dopiero do podstawówki.Gratuluje elokwencji i wykształcenia
Na CB inni kierowcy mówili,że koleś ostro grzał przez Rozprze w kierunku Piotrkowa.
masz racje policmajster źle stanął to trzeba było go rozjechać no i oczywiście jeszcze mandat mu za to dać, że się na przystanku zatrzymał i najlepiej tej dziewczynie też. jeśli mówimy już o ukaraniu kogoś to pamiętajmy, że kierowca powinien trzymać się swojego pasa ruchu i jechać z dostosowaną do otoczenia i warunków prędkością. a tak w ogóle to ja bym jeszcze tego kierowce co od Piotrkowa jechał jakimś narkotestem przebadała bo to co się dzieje w dzisiejszych czasach to jakaś masakra na klatkach tylko puste dilerki leżą a młodzi ludzie albo upaleni albo naćpani dosłownie....
a to piotrków taka wielka metropolia jest ze na ep sama szlachta jeździ? wypadki są były i niestety będą! powodują je osoby z miast mniejszych i większych a także ze wsi. co to za jakas wojna między ep i epi??? skoro między piotrkowem a najbliższą wsią jest może 2 km... taka straszna różnica??? a co do wypowiedzi epkiller to musze przyznac ze swoim wpisem sam zaprezentował swój poziom i kto tu jest chamem....?
Ludzie ,znam tego sprawce osobiście,dusza człowiek,wiec przestańcie sądzić wszystkich jedną miarą (myślę żę policja przebadała go na narkoteście i z pewnością był czysty).
Każdy kto jest kierowcą nie wie co go jeszcze w życiu czeka , chroń nas boże od takich sytuacji,ale niestety czasami nie mamy na to wpływu.
Są losowe zdarzenia ,zasłabnięcie np. każdego może spotkać i nikt nie wie jak się to skończy. Chłopak ma sumienie i mam nadzieję ,że jakoś sobie poradzi z tym ciężarem, naprawdę życzę obojgu powrotu do zdrowia fizycznego jak i psychicznego. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i wszyscy znamy wartość ŻYCIA!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!