metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
foczka ~foczka (Gość)18.04.2016 19:28

Kierowcy TIRÓW uważają się za PANÓW SZOS i są to kierowcy tak zwani" zawodowi" ja się ich boję,nie wiem czemu tak jest oni mają mniejsze samochody w d...e.Fakt,że ta pani mogłaby spojrzeć w lusterko,ale myślę,że drogo za tą nieuwagę zapłaciła.Osobiście życzę tej pani zdrowia.Uważam,że nie można tak pochopnie osądzać bo nigdy nic nie wiadomo.Myślę,że i tak kobiety jeżdżą ostrożniej.Pozdrawiam wszystkich uczestników szos.

31

foczka ~foczka (Gość)18.04.2016 19:32

Tak prawdę mówiąc to stałam w tym korku nie wiedząc co się stało,ale zawróciłam.

11

Przyglowianka ~Przyglowianka (Gość)18.04.2016 12:29

Żyje ta kobieta w ogóle ? Ktoś coś wie?

20

piotrkowianka :) ~piotrkowianka :) (Gość)17.04.2016 19:16

lasia sama sobie winna, jakby spojrzała w lusterko sprawy by nie było :) dziwić się później, że kobiety mają opinie katastrofalnych kierowców skoro na każdym kroku taka pańcia jedna z drugą myśli, że jest królową szosy i nie musi wiedzieć co się dzieje wokół niej. Niech żyje naturalna selekcja idiotek :)

41

cwaniak ~cwaniak (Gość)17.04.2016 00:51

Stasio na pierwszym planie, tak trzymać!!!

10

Od tego jest policja ~Od tego jest policja (Gość)15.04.2016 21:01

Specjaliści co tu ma do rzeczy ciężarówka?Czy to wina jej kierowcy że panna ma gdzieś lusterka??Mogł sobie jechać nawet i 200km/h mrugając długimi.Wymusiła na nim panna i wszystko w temacie.Ktoś jeszcze ma jakieś pytania lub żale itp??

122

Sulejów ~Sulejów (Gość)15.04.2016 12:13

Tak własnie wyprzedzaja..spieszy im sie jak zawsze...TIRY powinny jezdzic nie wiecej jak 80km/h.. i to jeszcze nie raz jak wolniej jedziesz to długimi swieca.

2619

sobota ~sobota (Gość)16.04.2016 09:36

Gdyby była inna lepsza droga na Kielce to takich kłopotów z ciężarówkami i często powstającymi korkami by tam nie było.

62

d ~d (Gość)15.04.2016 16:56

Idiotów na drodze nie brakuje . Kierowca tira w terenie zabudowanym podjeżdżał mi do zderzaka trąbiąc i migając światłami mimo że jechałam 60km/h jechałam z dzieckiem . Uważam że jeśli ktoś jest idiotą to małoważne czym jeździ.

143

xx ~xx (Gość)15.04.2016 11:44

Brakuje tam dwupasmówki .

183

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat