Autobusem taniej jechać a nie urzędasy się limuzynami rozbijają za nasze podatki.
Limuzyna prezydencka ? ............. kto nią jechał, urzędniczki ? dziwne ? ? ? ......... oj przepraszam, a może jechała Pierwsza Dama Piotrkowa Pani Prezydentowa na zakupy .................
ludzie, jak wy wszystkiego innym zazdrościcie. jest prezydentem to niech sie wozi nawet helikopterem. kazdy może kandydowac a nie potem psioczycie że żona jeździ na zakupy i żeauto za nasze podatki. jak nie pasuje to za granice wyjechac gdzie jest inne prawo i inni rządzący
Pewnie za wolno ruszyli ze skrzyżowania... Wszak w Łodzi mimo większej ilości aut korki na skrzyżowaniach są mniejsze. Wypadek? To był zamach ale na płynność jazdy przez krzyżówkę... Bo z jakiej paki Łódź ma mieć lepiej zestrojoną sygnalizację świetlną niż podwórko Pana Ch..
ooooo jaka szkoda.... ale myślę, że oliwa żywa i takie tam, szkoda było Prezydentowi na dowóz dzieci niepełnosprawnych , to też się nie powoził, podobno na urlopie, więc nawet jazdy próbnej nie miał... :)
Pojęcie kolizja czy wypadek jest w kodeksie drogowym WIĘCEJ staranności.
Widać że redagujący tą informację jest megalomanem podając w ten sposób krótką informację, porównując nasz kochany Piotrków do NYC, lub przynajmniej stolicy kraju, Warszawy. Limuzyna prezydencka to normalny Peugeot z taśmy produkcyjnej, a flota prezydencka to w/w Peugeot w ilości sztuk jeden. Myślę że moje wypociny niestety nie znajdą się na tym forum.
Ja nie wierzę, że to była zwykła kolizja! To mi pachnie próbą zamachu przez lewaków/Żydów/Niemców/masonów/wegetarian/rowerzystów/aborcjonistów...Mam nadzieję, że pewien poseł ziemi piotrkowskiej, niekwestionowany mąż stanu zechce zająć się i tym przypadkiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!