sulejowska policjia ma EBE wiem bo tam mieszkam wiec bravki nie bedzie
Jak rozumiem dostal mandat za niedostosowanie predkosci... tak jak kazdy kierowca? bo jezeli nie to bylby skandal ! dodatkowo przydala by sie dyscyplinarka za zniszczenie mienia panstwowego.
na samochodach się znam, więc wiem jaki samochód posiada sulejowska policja, gdyz czesto przejezdzam kolo policji w Sulejowie i jest to wlasnie fiat bravo o takim samym kolorze jak na zdjeciu, ale ten to samochod policji belchatowskiej
Nic dziwnego poprostu sami szaleją!! Nic nie pomagają ludziom tylko szkodzą a sami zasłaniają sie prawem poniewaz im wszystko wolno.... ostatnio jadac przez piotrkow radiowóz cały czas zajeżdżał i blokował mi droge dla żartów.!
Ale w tym przypadku nie ma mowy o interwencji i wzywaniu pomocy.To wszystkich obowiązują te same przepisy
Przypomnę kultowe stwierdzenie naszej Policji w podobnych przypadkach. NIEDOSTOSOWANIE prędkości do panujących warunków drogowych. Ciekawe jaki kierowca otrzymał mandat i punkty według taryfikatora.Nie omieszkam zapytać jaką poniesie odpowiedzialność służbową a może karną za zniszczenie jak by nie było mienia publicznego
Oczywiście, rowerzysty nie odnaleziono...hehe...
Wy-pa-ro-wał???
Może razem z promilami?
mondeo i vento już nie ma,insignia w ruchu drogowym a reszta to wywiad i PG.
Sulejowczanka piokowska policja ma opla a ma blachy EPI a powinien mieć EP więc może to nowy nabytek i go testowali. I tu szok po przesiadce z poloneza
Chciałam powiedzieć, że to nie jest samochód Sulejowskiej Policji!! Tak, oni też posiadają Fiata Bravo II, ale o innej rejestracji, nie bełchatowskiej! niekoniecznie musiał jechać bardzo szybko! Jak policjant to od razu pełno komentarzy, że "to z naszych pieniedzy", jaki mandat, itp. ogarnijcie sie ludzie! Sadze, ze jakby ktorys/as z Was byl policjantem to tez by korzystal z okazji. Nie sądźcie kogoś, bo nie wiecie czy to samo Was kiedyś w życiu nie spotka i ciekawe czy Wam by było miło, gdyby ktoś tak o Was mówił.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!