Zginął człowiek. Znałam tego człowieka. Proszę o uszanowanie tego faktu i wstrzymania się od jakichkolwiek osądów i hejtów. Z poważaniem.i podziękowaniem. Maja Misztal
Znałam tego człowieka i wiem że ogromnie ostrożnie obchodził się z bronią, ale wypadki chodzą po ludziach, tak to jest. A co do komętarzy o karmie i innych głupotach że myśliwemu się należało to proszę sobie tego oszczedzić.Są osoby odpowiedzialne za to żeby zachować odpowiedni przyrost danej zwierzyny i tym się zajmóją ????
Znałam tego człowieka i wiem że ogromnie ostrożnie obchodził się z bronią, ale wypadki chodzą po ludziach, tak to jest. A co do komętarzy o karmie i innych głupotach że myśliwemu się należało to proszę sobie tego oszczedzić.Są osoby odpowiedzialne za to żeby zachować odpowiedni przyrost danej zwierzyny i tym się zajmóją ????
Łowiectwo jest wpisane w dzieje ludzkości - człowieka. W tradycje polskie również. Niewiedza boli. Jakość i etyka postawy myśliwych to już inna bajka. Niewiarygodne, jak łatwo przychodzi niektórym komentowanie śmierci człowieka. Dno dna. Nie dziwie się po tych wpisach,że najgorsza zwierzyna to ta na dwóch nogach i złorzecząca w godzinie śmieci człowieka. Obrzydliwość.
Poniżej pisze pan ze zajmują się dbanie o zwierzęta ale jak ja chodzę do koła by odszczelili sarny bo niszczą mi plantacje truskawki choć jest założony pastuch to umywają łapy oa 4lat się proszę i nic mówią ciagle teren wyłączony z polowania i dobrze mu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!