Jako jeden z pomysłodawców dzisiejszego wypadku pozorowanego chcę serdecznie podziękować Straży Pożarnej, Straży Miejskiej, Wyższej Szkole Planowania Strategicznego oraz Bartoszowi Gradowskiemu który zgodził się być kierowca oraz poszkodowanym.
Super atrakcja !
Jak zwykle w Piotrkowie, co jakieś wydarzenie to pokaz cięcia złomu samochodowego..
Nikogo nie stać tutaj na zorganizowanie czegoś bardziej interesującego..
Zabrakło jeszcze tutaj zakładu pogrzebowego i pokazu pakowania w worek..
Człowiecze.
Zaproponuj coś sam. To nie był pokaz cięcia złomu tylko po raz pierwszy na tego typu imprezie jakim był Finał WOŚP udało się przeprowadzić pokaz ratownictwa drogowego. Prawdziwy kierowca za kierownica i nie jadący 5km/h tylko ponad 50 uderza w inne auto. To robi wrażenie i ma nauczyć ludzi reagowania w takich przypadkach nie jak to dzieje się zazwyczaj, że przechodzimy czy przejeżdżamy patrząc się co się stało lub wyciągamy telefon i kręcimy fajny filmik wrzucając później go do sieci. A co do zakładu pogrzebowego i ich pojazdów myślę, że gdyby się taki pojawił tez byłoby duże zainteresowanie bo prędzej czy później ja i Ty będziemy klientami takiego przedsiębiorstwa. Warto zobaczyć w jakich warunkach wsad jest przewożony.
Dariusz Cecotka siema !
Panie Cecotka, jakoś mi się nie wydaje żeby to zderzenie nastąpiło przy prędkości 50 km /h, wnioskuję ze zbyt nikłych uszkodzeń, oraz z tego że raczej tam nie ma możliwości rozpędzenia się do takiej prędkości. Ja się nie wyrywam do organizowania imprez bo nie mam takiej potrzeby. Raczej wydaje mi się że ta impreza została zorganizowana po to aby zareklamować " czyjeś " miejsce pracy :)" stalcar "
Eh jacy organizatorzy, takie imprezy.. a ciekaw jestem czemu " piotkowski ałtomobilklub" się do imprezy nie przyłożył, co pewnie znowu jakieś zmiany personalne :), Ah i jaka to pierwsza impreza ? przecież co orkiestra i inne wydarzenia są pokazy " ratownictwa " Pozdrawiam.
I czy naprawde w Piotrkowie jest tak straszne zapotrzebowanie na ciągłe oglądanie " ratownictwa drogowego " czy to tylko w kwestii wykazania się pewnych osób.. po nieudanych wyborach naprzykład, nieudolnym działaniu w stowarzyszeniach.. różnych.. :)
Widzę, że ares się wszędzie bardzoo "buzuje". Ciekawy człowieczek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!