metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)23.12.2019 17:07

Jejuuu znowu ciężarówka ?? Jak to możliwe ...

43

gość ~gość (Gość)23.12.2019 18:08

Niech amatorzy w ciężarówkach się nauczą jeździć, a nie wszystko na B pajacu

139

gość ~gość (Gość)23.12.2019 18:44

Kategoria B to stan umysłu

57

gość ~gość (Gość)23.12.2019 16:53

Kiedy Ci amatorzy z kat.B nauczą się jeździć?

715

gość ~gość (Gość)23.12.2019 20:20

W ..pobliżu Milejowa' byłoby bardziej po naszemu.... weśta sie wkońcu ogarnijta z tym urzędowym bredzeniem... *pomywaczka*

41

Rit ~Rit (Gość)23.12.2019 20:03

Tiry największą zarazą naszych dróg

910

gość ~gość (Gość)23.12.2019 21:29

No cóż, szkolić szkolić szkolić

40

dkjl ~dkjl (Gość)23.12.2019 21:40

mam wrazenie ze niektorzy powinni przechodzic jakies dokladne psychotesty na kat. b.Jade s8 wyprzedzam tira z predkoscia ok110 km/h za mna jakis debil jedzie 5m od mojego zderzaka. i powidzcie mi jakie szanse mialby pedal na wychamowanie, jesli ja bym zachamowal lub stałoby sie cos nie z mojej winy. ale musialbym nawet lekko chamowac. do tego padal deszcz. inna sytuacja stoje na skrzyzowaniu bez swiatel, patrze w lusterko a za mna jakas pusta lala telefonem sobie selfiki strzela... wyjechalem droga pusta a ciele dalej stoi i robi minki do telefonu...i jak ma nie byc wypadkow...

160

mieszkankamiasta ~mieszkankamiasta (Gość)24.12.2019 10:18

zgadzam się w zupełności z Tobą, że niektórzy powinni przechodzić dokładne psychotesty. A co do tych telefonów też masz rację. Ja mam tylko nadzieję że SPEED POLICJA też zadziała nie tylko w mieście ale również poza miastem bo co się dzieje na drogach to graniczy z cudem. Nie dość że wskazówka się zagrzewa bo wyciągają ile się da wycisnąć to jeszcze te kapturzyska na głowach jakby dziurawe dachy były w samochodach. Za to nie ma się kto wsiąść. Jakby więcej tych kontroli było to z pewnością i piratów drogowym byłoby mniej ( tak mi się wydaje). Podoba mi się SPEED POLICJA w Łodzi,. W ciągu jednego dnia posypało się dużo mandatów zabrano prawo jazdy za prędkość..może coś to da do myślenia, że noga z gazu.

30

gość ~gość (Gość)23.12.2019 19:10

Kazdego tira sprawdzacco sto km to totalne idioty drogowe

59

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat