Przyjechał Warszawiak do Piotrkowa i się pogubił!!!!Haahaa,a tacy są Cwani u siebie....
Co musi się wydarzyć na tym skrzyżowaniu, żeby odpowiednie służby zrobiły z nim porządek ?! Ograniczona widoczność uniemożliwia normalne włączenie się do ruchu. Co za GENIUSZ wymyślił tam parking ?!
Lustro umieszczone na tym " skrzyżowaniu" zamiast pomagać to szkodzi. Pokazuje nieprawidłowa odległość auta,wiem bo spojrzałem w lustro i bym przydzwonil
Czy wiecie coś więcej o tym ze ten chłopak wczoraj wypadł z dziesiątego piętra z wieżowca przy Słowackiego? Czy czasem to nie było zabójstwo czy po prostu wypadł
-gość- kraty to ty sobie w domu załóż, ja nir mam zamiaru mieszkac w jakims zakratowanym schronie. Moze w ogóle zamurujemy okna????
Dzisiaj z wieżowca na Słowackiego 86/88 z V klatki około 15:00 godziny z 10 piętra wypadł młody człowiek .Boże co się dzieje z tymi młodymi ludźmi. Dlaczego okna na klatkach nie mają krat ?????????? .To wielka tragedia dla rodziny chłopaka ,ale i dla mieszkańców tego bloku. To już kolejny wypadek w tej klatce.
---ja87-----ja wiem wszystko ale ci nie powiem bo to nie komentarz do tego posta.
Ale palant z ciebie j55. Wiesz lepiej gdzie kto byl i co widzial? Wracaj do siebie za stodołe srać, a nie konentiwac cos o czym nie masz pojecia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!