metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ech ~Ech (Gość)3 dni temu, 18:49

Ale jaja

30

Zawodowcy ~Zawodowcy (Gość)3 dni temu, 19:55

Prosta droga

50

Ja ~Ja (Gość)3 dni temu, 23:35

Czy naprawdę informacja z 37 zdjęciami identycznymi z drona to jest profesjonalizm? Żenada. I tak tego nie puścicie.

40

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)3 dni temu, 16:45

Spóźniłam się na rozmowę o pracę

46

To jeszcze ~To jeszcze (Gość)przedwczoraj, 08:16

tylko Wulkanizatora brakuje do kompletu, bo już ktoś się spóźnił na rozmowę o pracę. A ja na dokładkę spóźniłem się po kartofle na halę.

50

Ciężarówka ~Ciężarówka (Gość)3 dni temu, 20:31

Ciężarówka, inaczej samochód ciężarowy, a dokładnie ciągnik siodłowy z naczepą uderzył SAMOCHÓD DOSTAWCZY, inaczej FURGONETKĘ, albo DOSTAWCZAKA, albo MAŁĄ/LEKKĄ CIĘŻARÓWKĘ, a NIE BUSA! Bus, albo autobus, albo minibus jest do przewozu osób, do wożenia pasażerów w większej ilości. A tu jest wypadek dwóch pojazdów do przewożenia ładunków, inaczej towarów, a nie pasażerów. Ludzie, czy to jest tak bardzo trudne do rozróżnienia!!??? Piszcie dokładnie i precyzyjnie. Dziennikarze i reporterzy na szkolenia douczyć się.

80

go?ć_janusz ~go?ć_janusz (Gość)przedwczoraj, 08:38

Najlepsze są te zdjęcia, jest ich dużo a każde takie same. rozumiem że to dzieci w szkole robiły ten artykuł ??

50

Mikołaj.5 ~Mikołaj.5 (Gość)wczoraj, 10:17

Jechałem akurat do pracy na magazyn. Pierwszy raz się spóźniłem i dotarłem 10min przed czasem.

30

al ~al (Gość)21 godzin temu, 15:05

spóźniłem się na browara przez ten wypadek

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat