A czy to wazne, ktory magazyn? Chlopaka szkoda. Szybkiego powrotu do zdrowia...
Skąd te informacje bez ładu i składu :-/ nie zachował ostrożności !! ? :-/ :D dobre :-/ czego to policja nie zrobi i nie powie,żeby tylko jak najszybciej dochodzenie zamknąć.Gówno prawda,leżałem z nim na sali (obok niego) i zapewniam że to nie chirurgia,tylko ortopedia.Z poszkodowanych sprawców robią w mgnieniu oka.czyżby jakieś wytyczne ? a towarzystwa ubezpieczeniowe ręce zacierają bo sprawca nie poszkodowany,co za świat :-/ Damian 3-maj się
Ja tam bylem i nikt nierobi z niego sprawcy jestem tym co to zrobil i uwierz niechcial bym zebys byl na moim miejscu szkoda robi sieszybko tylko taki jak ty tego niezrozumi bo pusty leb ma
Ja tam bylem i nikt nierobi z niego sprawcy jestem tym co to zrobil i uwierz niechcial bym zebys byl na moim miejscu szkoda robi sieszybko tylko taki jak ty tego niezrozumi bo pusty leb ma
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!